Facturi uriaşe la curent. Reprezentanţii ENEL încurajează abonaţii din Timiş să depună sesizări pentru a fi verificat consumul de energie electrică

Mai mulţi lugojeni s-au trezit cu facturi uriaşe emise de ENEL.

In unele cazuri, sumele au crescut si de 6 ori fata de lunile trecute si asta chiar daca oamenii sustin ca nu au folosit alti consumatori decat in mod obisnuit. Reprezentantii ENEL recunosc ca au fost semnalate unele cazuri, insa incurajeaza oamenii sa depuna sesizari pentru reanalizarea individuala a situatiilor.

”In luna ianuarie, spre exemplu, am platit 56 de lei. Acum m-am trezit cu o factura de 427 de lei. Diferenta este uriasa. Nu se poate sa fi consumat atat si nu am de unde sa platesc! Am sunat la ENEL si domnisoara de-acolo mi-a spus ca va trimite pe cineva sa analizeze situatia. Se reciteste contorul, se recalculeaza factura, daca e cazul…,”, a declarat pentru lugojinfo.ro o pensionara din cartierul Micro 1.

Pana in acest moment, mai multi lugojeni au depus sesizari si asteapta sa primeasca lamuriri. Se pare ca la baza greselilor este o eroare umana venita din partea operatorilor care citesc aparatele ce inregistreaza consumul.

lugojinfo.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “Facturi uriaşe la curent. Reprezentanţii ENEL încurajează abonaţii din Timiş să depună sesizări pentru a fi verificat consumul de energie electrică

  1. Asta se intampla cu MULTUMIRE pentru INVESTITIILE facute, EXTERNALIZARII serviciilor si OBLIGARII personalului sa-si dea demisia. MULTUMITII si STATULUI ROMAN ca inca tine SECRET DOSARUL DE PRIVATIZARE prin care ENEL TREBUIA sa INVESTEASCA 1.000.000.000 EURO – un miliard – in primii 5 ANI – PERIOADA 2005-2010 – ori ei nu au avut bani de ACHIZITIE A ELECTRICA BANAT SI DOBROGEA, FIIND GARANTATI DE CITYBANK cu 60.000.000 EURO – IN ROMANIA TEAPA DUPA TEAPA … BRAVO STATULUI ROMAN si KKTILOR CARE NE FURA ZILNIC!

Lasă un răspuns