Fabulos: Poliția a ridicat un milion de euro, ascunși în găleți, în birourile șefilor RAR

rar 2

Sumă fabuloasă ridicată de oamenii legii la descinderile de la Suceava. Un milion de euro au fost găsiți ascunși în găleți, în birourile șefilor de la RAR, informează România TV care citează surse din anchetă.

O amplă acțiune a fost demarată în dimineața zilei de joi, 26 noiembrie, de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Suceava, în colaborare cu lucrătorii Direcției Generale Anticorupție.

Zeci de percheziții au avut loc la prima oră, inclusiv la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conduceri și Înmatriculări Vehicule Suceava. Sunt vizate mai multe persoane care ar fi facilitat obţinerea ilegală de permise. Acesta vor fi duse la audieri la sediul DNA Suceava.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări în trei cauze penale ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, de spălare a banilor și de constituire a unui grup infracţional organizat, presupus săvârşite în perioada 2018-2020.

În cursul zilei de 26 noiembrie 2020, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 67 de locații situate pe raza municipiului București și a județelor: Suceava, Bistrița – Năsăud, Botoșani, Neamț și Bacău, din care nouă sunt instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție și a Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”

 

hunedoaralibera


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Fabulos: Poliția a ridicat un milion de euro, ascunși în găleți, în birourile șefilor RAR

  1. Nemaipomenit! Galeti pline cu euroi in Romania ? Galetile sunt cumva de la pesedei si euroi de la voi penelai? Ce zici domnule Flutur,pe punte si sub..

  2. Draga redactie Renasterea , v-as sugera sa nu deveniti ca si can can sau libertatea pentru ca o sa va pierdeti din cititori. Nu dorim sa citim stiri false sau facute sa fie mai pompoase , sau de genul care au titlu gen „bomba , fenomenal , etc ” . V-am citit stirile in toti acesti ani dar daca veti mai continua in aceasta varianta eu unul ma voi dezabona .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *