Expo Mobila, reeditată în capitala Banatului. Intrarea este liberă

Expo Mobila, reeditată în capitala Banatului. Intrarea este liberă

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură (CCIA) Timiş a pregătit pentru publicul timișorean cea de-a treia ediție din acest an a expoziţiei naţionale dedicată industriei mobilei. Evenimentul se va desfășura 4 până în 7 noiembrie, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Expo Mobila Timișoara li se adresează atât celor care doresc să-și achiziționeze piese de mobilier, cât și firmelor contractante, reunind producători români și importatori din domeniu, interesaţi să se promoveze pe piața bănățeană și să identifice noi parteneri de afaceri.

În standurile Expo Mobila vor putea fi văzute și achiziționate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată și accesorii: bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decoraţiuni pentru amenajările interioare şi exterioare, produse de curățenie, altele.

”Publicul larg dar și cel profesionist – arhitecţi de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care să le trezească interesul pentru Expo Mobila Timișoara: zeci de stiluri (clasic și modern), variate tipuri de modele și design; gamă variată de mobilier pentru apartament sau casă la curte; mobilier la preţuri de producător, potrivită pentru toate bugetele; consiliere în vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier; achiziții pe loc și comenzi la prețuri speciale”, transmit organizatorii.

Programul de vizitare va fi joi-sâmbătă, între orele 10 și 20, iar duminică, în intervalul orar 10-18. Intrarea este liberă. Expoziția se desfășoară cu respectarea normelor de siguranță și securitate impuse de restricțiile în vigoare.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *