Expo Mobila, la CRAFT

Expo Mobila

Expo Mobila este evenimentul pe care îl pune la dispoziţia marelui public, în această săptămână, Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş.

Expoziţia cu vânzare va fi inaugurată joi şi va fi deschisă pentru vizitatori până duminică inclusiv, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr. 22.

Manifestarea este la a cincea ediţie şi va reuni 30 de expozanţi, în special din rândul producătorilor români, care vor aduce la târg piese de mobilier şi accesorii.

Pe toată durata expoziției, prețurile vor fi atractive, potrivite pentru orice buget, după cum promit organizatorii. Vor putea fi admirate şi achiziţionate bucătării, dormitoare, livinguri, canapele, mese, scaune, biblioteci, uși, mobilier de exterior, accesorii, decoraţiuni şi materiale pentru amenajările interioare şi de curte, precum şi produse pentru curățenie.

Expoziţia cu vânzare este atractivă nu doar prin prisma preţurilor de producător, ci şi prin varietatea tipurilor de modele sau prin consilierea gratuită în materie de design, de care pot beneficia cei interesaţi.

Expoziția va avea program zilnic între orele 10 şi 20, până sâmbătă inclusiv, iar orarul de duminică va fi între 10 şi 18.

Intrarea este liberă.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns