Explozie la un bloc din vestul ţării. UPDATE

pompieri arad

Explozie la un apartament de pe strada Abrud din cartierul Micălaca. O persoană a fost rănită.

Explozia – care nu a fost urmată de incendiu – a avut loc sâmbătă dimineața, înainte de ora 08:00 la blocul 236 de pe strada Abrud.

Explozia a avut loc din cauza acumulării de gaze. Se pare că totul a pornit de la aragaz. În fapt, când pompierii Detașamentului Arad au ajuns la fața locului au găsit aragazul deschis.

Se pare că proprietarul garsonierei a lăsat aragazul aprins, iar flacăra s-a stins. La un moment dat, bărbatul a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță spunând că i s-a făcut rău. De fapt, gazul care era emanat în garsonieră începuse să-și facă efectul asupra bărbatului. Acesta s-a ridicat din pat la un moment dat și a vrut să aprindă becul.

În acel moment s-a produs explozia. Bărbatul a suferit arsuri pe mâini și a fost preluat chiar de ambulanța pe care o solicitase cu câteva minute înainte.

În urma exploziei au fost sparte geamurile de la bucătărie. Un echipaj al EON a efectuat verificări la toate locuințele din bloc pentru a se asigura că nu există scăpări de gaz, scrie aradon.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns