Explozie la un bloc din vestul ţării. UPDATE

Explozie la un apartament de pe strada Abrud din cartierul Micălaca. O persoană a fost rănită.

Explozia – care nu a fost urmată de incendiu – a avut loc sâmbătă dimineața, înainte de ora 08:00 la blocul 236 de pe strada Abrud.

Explozia a avut loc din cauza acumulării de gaze. Se pare că totul a pornit de la aragaz. În fapt, când pompierii Detașamentului Arad au ajuns la fața locului au găsit aragazul deschis.

Se pare că proprietarul garsonierei a lăsat aragazul aprins, iar flacăra s-a stins. La un moment dat, bărbatul a sunat la 112 și a solicitat o ambulanță spunând că i s-a făcut rău. De fapt, gazul care era emanat în garsonieră începuse să-și facă efectul asupra bărbatului. Acesta s-a ridicat din pat la un moment dat și a vrut să aprindă becul.

În acel moment s-a produs explozia. Bărbatul a suferit arsuri pe mâini și a fost preluat chiar de ambulanța pe care o solicitase cu câteva minute înainte.

În urma exploziei au fost sparte geamurile de la bucătărie. Un echipaj al EON a efectuat verificări la toate locuințele din bloc pentru a se asigura că nu există scăpări de gaz, scrie aradon.ro.

0 Comments

No Comment.