Explozie la etajul 4 într-un bloc din vestul țării. Când au verificat apartamentele, pompierii au găsit un cadavru în descompunere (video)

incendiu 59

O explozie puternică a zguduit, vineri după-amiaza, un bloc din Ştei. Explozia s-a produs la etajul patru al clădirii, într-o garsonieră, iar pompierii militari sosiţi la faţa locului au găsit o persoană rănită, iar într-un alt apartament un cadavru.

Un elicopter SMURD Timiş va aduce pacientul rănit la Oradea.

De la butelie

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Crişana, Camelia Roşca, explozia a fost anunţată la ora 17.15 şi s-a produs într-o locuinţă situată la etajul 4 al unui bloc de garsoniere din cauza unei butelii de gaz. „Explozia nu a fost urmată de incendiu însă suflul a afectat 10 locuinţe din bloc”, a declarat, pentru BIHOREANUL, Camelia Roşca.

Totodată, în urma exploziei o persoană a fost rănită. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 54 ani care a suferit arsuri la membrele superioare şi căile respiratorii. „Acestuia i s-a acordat primul ajutor de către paramedici şi a fost predat echipajului medical din elicopterul SMURD, care îl va transporta la Oradea”, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Crişana.

Şeful UPU/SMURD Bihor, dr. Hadrian Borcea a declarat că pacientul rănit este aşteptat, deja, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul clinic judeţean Oradea. „Din primele date, leziunile sunt de gravitate medie. Dar vom stabili exact după investigaţiile medicale”, a spus dr. Borcea.

Alte două persoane au suferit atacuri de panică şi au fost transportate la Spitalul din Ştei.

De asemenea, pompierii au verificat toate locuinţele din bloc, găsind într-unul din apartamente un cadavru într-o stare avansată de descompunere. „Decesul acestei persoane nu are legătură cu explozia”, a mai explicat Roşca.

VEZI VIDEO AICI:

 

 

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *