Există PSD Timiş şi după furtună

2017 a fost un an foarte zbuciumat pentru PSD Timiş. Debutul s-a dovedit unul fulminant, în ianuarie filiala reuşind să impună premierul României. A urmat, însă, debarcarea lui Sorin Grindeanu, cu tot iureşul creat în timpul verii, pentru ca, spre finalul anului, lucrurile să se mai limpezească.

„A fost un an plin cu zbucium, cu multe situaţii delicate, dar am reuşit să strângem rândurile şi să demonstrăm că rămânem o echipă. Nu a fost deloc simplu să trecem peste această adevărată furtună care a fost în 2017 în cadrul filialei”, a declarat Călin Dobra, preşedintele executiv al PSD Timiş.

Din cauza „turbulenţelor” amintite, nu s-a mai realizat nici analiza legată de activitatea organizaţiilor cu rezultate nesatisfăcătoare la alegerile din 2016, lucru care se va produce, însă, în anul ce se apropie.

Tot în 2018, vor avea loc şi alegeri în cadrul filialei, după principiul „de la bază în sus”. „Sunt convins că va fi un an interesant”, a încheiat Dobra.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 Răspunsuri “Există PSD Timiş şi după furtună

  1. psd: partidul ce reprezinta cel mai criminal sistem politic din istoria umanitatii, urmasii bestiilor imbecile descreierate bipede cu aspect de om.Astia ar trebui tratati asa cum au tratat ei elitele popoarelor ocupate: cu un glont in ceafa, infometati, batuti zilnic, schingiuiti, deportati in Siberia in pielea goala sau ingropati de vii.

  2. Un alt penal nimic altceva… PSD ne distruge tara.
    Tara unde pensionarul primeste mai mult decat castiga muncitorul.

Lasă un răspuns