Excursiile cu autocarul, anulate pentru timișenii din zona aflată în carantină

autocar fata parcare

Persoanele din județul Timiș, cu domiciliul în localitățile aflate în carantină, care au planificate vacanțe interne, cu autocarul, în această perioadă, sunt afectate de această măsură.

CITEȘTE ȘI: Scade rata de infectare în Timișoara. Care este situația în celelalte localități din județul Timiș

Oamenii nu pot efectua deplasarea, pentru că ordinul prin care au fost instituite restricțiile suplimentare nu permite acest lucru, a declarat, la Radio Timișoara, vicepreședintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Timiș, Alin Nica.

Carantina nu îi afectează, în schimb, pe cei care se deplasează cu avionul, indiferent dacă pleacă din Timișoara, Budapesta sau Belgrad. Singura condiție este să aibă un test negativ la COVID 19.

CITEŞTE ŞI: ibis Timişoara City Center s-a deschis oficial (foto)

“Cei care pleacă din Belgrad sau din Budapesta vor beneficia exact de aceleași condiții ca și cei care pleacă de pe Aeroportul Timișoara chiar dacă se deplasează cu autocarul în acele zone, test COVID negativ. În rest, cei care au planificate excursii aici în țară, din păcate nu vor putea să le efectueze pentru că nu sunt permise de ordinul de punere în carantină dat de Comitetul Național pentru Situații de Urgență”, spune Alin Nica.

Pe de altă parte, președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, nu a exclus posibilitatea ca măsura carantinei să se prelungească cu 7 zile, după data de 22 martie.

sursa: radiotimisoara.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns