Eveniment gratuit pentru IMM-uri la Timișoara: Perspective de Digitalizare – Investiții și inovații cu finanțare prin Fonduri Europene

Eveniment gratuit pentru IMM-uri la Timișoara: Perspective de Digitalizare - Investiții și inovații cu finanțare prin Fonduri Europene

Eveniment gratuit pentru IMM-uri la Timișoara: Perspective de Digitalizare – Investiții și inovații cu finanțare prin Fonduri Europene

În data de 8 iunie, antreprenorii de IMM-uri sunt invitați la a doua ediție a conferinței TechDay care va avea loc la Iulius Congress Hall. În cadrul evenimentului vor vorbi 6 speakeri consacrați, cu succes în implementarea de soluții pentru companii lideri de piață. 

Evenimentul se adresează persoanelor din județul Timiș care doresc să își upgradeze afacerea, să își ușureze munca, să își protejeze datele importante, să crească businessul cu ajutorul soluțiilor IT și să obțină fonduri europene nerambursabile în aceste scopuri.

Organizatorii au pregătit prezentarea: celor mai eficiente soluții de Digitalizare disponibile în prezent, instrumente și strategii pentru optimizarea afacerilor și informații valoroase despre accesarea Fondurilor Europene pentru implementarea soluțiilor digitale.

Vorbitorii conferinței sunt: Dan Turcitu (Ascent Soft), Marius Moise (Fastbit), Liviu Pascu (Avaelgo), Florin Mates (Phabeda), Adelina Fometescu (Networking Office Project), Radu Cornilă (Lasting System).

În ultima sesiune a evenimentului participanții vor avea oportunitatea să primească răspunsuri la întrebări.

Evenimentul este Gratuit, iar pentru că locurile sunt limitateparticiparea se face pe bază de înscriere AICI. ( Link către https://techday.ro/digitalizare-2023/)

Se va desfășura la Iulius Congress Hall, sala Mozart, începând cu ora 13:00.

Pentru detalii despre speakeri, subiecte de discuție, program, parteneri și altele, click AICI(Link către https://techday.ro/digitalizare-2023/)

Informații suplimentare la tel. +40 749 411 411 sau e-mail: [email protected].

CITEŞTE ŞI: Wizz Air anulează încă 12 rute de zbor din România. Vor fi suspendate curse din Timișoara, Bucureşti, Cluj și Iaşi


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *