Evaziunea de după moarte. Guvernul impune reguli la înmormântări: Defunctul va purta o brățară cu datele de identificare ale firmei de pompe funebre

pompe funebre 1

Guvernul vrea bani de la morţi. Executivul şi-a propus să atace evaziunea printre firmele de pompe funebre și impune reguli la înmormântare. Una dintre măsuri prevede că firmele de pompe funebre vor fi obligate să arhiveze contractele de prestări servicii încheiate și documentele fiscale timp de 5 ani.

Guvernul îi va obliga pe autopsierii formați până în prezent să își completeze pregătirea în trei ani, aceleași normel fiind aplicabile și pentru cei care îmbălsămează defunctul. Va fi concepută o brățară cu datele de identificare ale firmei care s-a ocupat de îngrijiirile mortuare, iar acest accesoriu va fi aplicat la mâna dreaptă a defunctului, pentru eventualele plângeri ulterioare și respectarea cerințelor firmei.

Vor exista și niște cerințe minime de securitate și sănătate pentru lucrătorii firmelor. Va exista obligația de a se regăsi în schema de personal cel puțin 3 angajați care să se ocupe strict de transportul decedatului.

Fotografierea defunctului va fi interzisă fără acordul aparținătorului, iar firmele de pompe funebre vor avea interzis postarea oricărei forme de publicitate în cimitire sau spitale.

b1.ro

Foto: mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns