Gură de praz la final… de gust bun. CSU Craiova – ACS Poli Timişoara 1-1 (0-0) (VIDEO)

enescu

Alb-violeţii din elită au obţinut, vineri seară, primul punct sub comanda lui Leo Grozavu. În Bănie, contra unei forţe a campionatului, ACS Poli a reuşit un rezultat de egalitate greu de intuit în urma prestaţiilor modeste din acest an.

S-a încheiat 1-1, echipa de pe Bega deschizând scorul în minutul 50, prin Enescu (şut frumos de la 19 metri, în dreapta portarului), iar oltenii egalând şapte minute mai târziu graţie reuşitei lui Dimitrov (execuţie de generic, fără preluare, de la 20 de metri).

CSU Craiova a fost mai activă, însă Straton i-a salvat pe bănăţeni de la înfrângere în mai multe rânduri. ACS Poli a încercat un pressing de întâmpinare deranjant, ţinând totodată o distanţă mică între linii, semn că indicaţiile lui Grozavu încep să se vadă la firul ierbii…

CSU Craiova: Mitrovici – Popa, Kelici (Ferreira ‘46), Briceag – Dimitrov, Bic, Zlatinski, Bancu – Gustavo (Burlacu ‘65), Băluţă, Mitriţă. Rezerve neutilizate: Calancea, Screciu, Martic, Glavina, Bărbuţ. Antrenor: Devis Mangia.

ACS Poli Timişoara: Straton – Străuţ, Melinte, Artean, Oliva – Vaşvari, Enescu – Ciucur, Velcotă (Haruţ ‘46), Popovici (Şeroni ‘90) – Drăghici (Croitoru ‘62). Rezerve neutilizate: Curileac, Carabela, Bîrnoi, Ciaccheri. Antrenor: Leo Grozavu.

Cartonaşe galbene: Dimitrov ‘16, Bancu ‘42, Băluţă ‘90 / Vaşvari ‘43, Oliva ‘84, Străuţ ‘90.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Gură de praz la final… de gust bun. CSU Craiova – ACS Poli Timişoara 1-1 (0-0) (VIDEO)

  1. Oliva a fost super, Artean ca fundas central a jucat bine. intrebarea e daca rezista si in fata unor atacanti de gabarit cu joc de cap bun, in fata „piticilor” de la craiova a fost bun.

Lasă un răspuns