Este posibil să ai un gaming laptop decent dacă ai un buget mic? Iată cele mai convenabile modele ale acestui an

Este posibil să ai un gaming laptop decent dacă ai un buget mic? Iată cele mai convenabile modele ale acestui an

Laptop-urie de gaming de top se îmbunătățesc în continuare cu funcții mai avansate, design-uri mai bune, specificații interne mai puternice și chiar o durată de viață îmbunătățită a bateriei. Alături de aceste laptopuri premium pentru jocuri, laptop-urile pentru gamign de buget beneficiază și ele de beneficii. Acum puteți găsi un gaming laptop care se descurcă cu ușurință cu cele mai noi jocuri pentru PC datorită placilor grafice Nvidia din seria GTX 16 și procesorelor mobile Ryzen 4000 din seria AMD. Chiar și unele GPU-uri Nvidia RTX de ultimă generație sunt întâlnite în anumite laptop-uri de buget.

Iată mai jos câteva modele pentru a putea alege un gaming laptop ideal:

Asus TUF Dash 15

Acest laptop este ideal pentru cei ce caută un gaming laptop de buget. Veți primi o placă video Nvidia RTX 3060 cu toată puterea de care aveți nevoie pentru a juca la 1080p și, în cele din urmă, pentru a comuta RTX On. Desigur, obțineți și acel procesor grafic cu un computer complet construit în jurul său. Asus TUF Dash 15 vine echipat cu un procesor Intel Core i7-11370H pentru a asista placa RTX 3060 în jocuri și este cu atât mai impresionant cu cât are 16 GB RAM, în ciuda prețului său modest. Există suficientă putere în acest sistem pentru o actualizare, față de vechiul 1080p / 60Hz, deci este bine să vedeți o rată de reîmprospătare de 144Hz pe ecran. Asus a reușit să pună toate aceste elemente într-o carcasă cu o grosime de doar 0,78 inchi, ce cântărește mai puțin de 4.5 kilograme în total.

Dell G5 15

Dell G5 15 este un gaming laptop care vă oferă tot ce aveți nevoie pentru a vă juca. Are o putere de procesare amplă pentru a rula cele mai noi jocuri cu procesorul său Intel Core i7-10750H cu șase nuclee. Deși oferă un afișaj 1080p destul de simplu, cu o rată de reîmprospătare de 60Hz, se potrivește bine cu placa grafică Nvidia GeForce GTX 1650 Ti de care dispune. Dell G5 15 este echipat cu un SSD NVMe de 256 GB pentru a vă asigura că este rapid, dar include și un hard disk de 1 TB pe care îl puteți utiliza pentru a stoca o bibliotecă de jocuri mai mare sau o mulțime de suporturi media. Dell a reușit chiar să pună toate acestea într-un format destul de subțire, care măsoară mai puțin de un centimetru grosime. Nu vă așteptați, însă, ca acest gaming laptop să fie la fel de ușor ca un ultrabook.

Lenovo Legion 5i

Lenovo are abilitatea de a oferi o un raport calitate-preț foarte bun când vine vorba despre dispozitivele sale și acest lucru este valabil și în cazul lui Lenovo Legion 5i. Acesta este un gaming laptop perfect dacă sunteți în căutarea unui ecran mai mare, care vă va permite să vedeți jocurile mai clar. Are un ecran de 17.3 inchi, 1080p, care se aliniază bine cu performanțele de joc disponibile cu un procesor Intel Core i7-10750H și placă video Nvidia GeForce GTX 1650 Ti. Legion 5i vine cu o serie de facilități moderne, cum ar fi suportul pentru cel mai recent Wi-Fi 6 și un afișaj anti-orbire care ar trebui să facă ecranul mai ușor de văzut în camere luminate puternic. În plus, la 2.5 kilograme, este impresionant de ușor pentru un laptop de 17 inchi.

Acer Predator Helios 300

Probabil că Acer Predator Helios 300 este puțin mai scump decât majoritatea laptopurilor prezentate mai sus, dar își merită banii. Caracteristica sa de vârf este un ecran Full HD care vă oferă o experiență incredibilă, cu 144 Hz rată de împrospătare, și culori excelente pe care numai un display IPS, cum ar fi acesta, le poate oferi. Acest laptop gaming vine cu un procesor Intel Core i7 din a 10-a generație și cu Nvidia RTX 2060. Cu o memorie amplă de 16 GB și un SDD de 512 GB, acest laptop oferă multe la un preț scăzut.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns