Escrocherii cu bijuterii din aur, în Timiș. Nu vă lăsați păcăliți!

bijuterii aur

Când cineva vă oferă ocazia să cumpărați sau să vă schimbați bijuteriile din aur cu altele mai mari și mai ieftine, e cazul să reflectați bine ce veți face. Aurul veritabil nu se cumpără la drumul mare și nici bijuteriile care par prea ieftine nu sunt ceea ce vi se spune.

CITEȘTE ȘI: Furtuni, grindină şi ploi torenţiale anunțate de meteorologi. Zonele vizate

Polițiștii lugojeni au reușit să prindă în flagrant o femeie de 43 de ani care schimba bijuteriile veritabile cu altele false, fără ca victimele să-și dea seama. I-au căzut în plasă două femei, una de 51 de ani și alta de 63. Cea care le-a escrocat, de loc din județul Dâmbovița, i-a luat uneia dintre victime un lanț și trei inele de aur și i-a dat în schimb altele, confecționate dintr-un metal galben ce doar părea prețios. Paguba a fost mare, bijuteriile autentice fiind estimate la 6.500 de lei.

La scurt timp, a abordat cea de-a doua victimă dar, de data aceasta, polițiști au fost pe fază și au reușit să o prindă înainte de a schimba obiectele de podoabă. Ei au reușit și să recupereze prejudiciul creat, în totalitate. Femeia care a încercat escrocheria a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, în timp ce polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celei în cauză.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *