Eroare în vestul țării.18 doze de vaccin Pfizer aruncate din greșeală la gunoi

15 ianuarie, termen pentru școli să trimită o situație cu angajații care vor să se vaccineze / Vaccinarea cadrelor didactice, unul dintre criteriile pentru redeschiderea școlilor

18 doze de vaccin Pfizer împotriva COVID-19 au aruncate, din greșeală, la gunoi, în județul Arad.

Incidentul s-a petrecut chiar în prima zi de funcționare a centrului de vaccinare din localitatea Ineu.

“Astăzi șeful Centrului de vaccinare din Ineu a informat Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei că aseară, înainte de închiderea centrului, dintr-o eroare, crede că a aruncat trei flacoane cu 18 doze de vaccine Pfizer la gunoi. Dozele au fost căutate, dar nu au mai fost găsite. Direcția de Sănătate Publică a dispus efectuarea unei anchete la centrul respectiv”, spune purtător de cuvânt la Centrul Judeţean de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei, maior George Pleșca.

Dozele în cauză sunt primele care au fost irosite în județul Arad. Coordonatorul centrului, Ionel Ionescu, spune că cele trei flacoane, reprezentând 18 doze de vaccin, erau puse separate de restul de 27 de doze, venite într-o cutie de carton. Fără ca cineva să realizeze că într-o pungă mai sunt trei flacoane, le-a aruncat la gunoi, însă când a mers la stația de sortare a deșeurilor, nu le-a mai găsit.

 

radiotimisoara


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Eroare în vestul țării.18 doze de vaccin Pfizer aruncate din greșeală la gunoi

Lasă un răspuns