Enel a cerut sprijinul ISU în a doua zi de ninsori abundente. 20.000 de timișeni nu au nici acum curent electric

Societatea Enel a cerut sprijinul ISU Timiş pentru remedierea problemelor cauzate de vreme duminică, la prânz.

Conform raportului ISU privind intervențiile din această perioadă, în ședința Comitetului pentru Situații de Urgență întrunit duminică, la ora 13:00, “reprezentanții furnizorului de energie electrică au solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” al județului Timiș, deoarece problemele generate le depășesc forțele aflate în teren.

În consecință, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a dispus trimiterea în sprijin a 4 containere logistice de tip IV de iluminat din alte județe”.

La această oră, în Timiş, 46 de localități sunt total sau parțial nealimentate cu energie electrică, fiind afectaţi peste 20.000 de oameni.

Astăzi, s-a acționat cu mai multe echipaje pentru rezolvarea problemelor generate de lipsa curentului electric la nivelul municipiului Lugoj.

Astfel, a fost distribuit un generator la Serviciul de Ambulanță Lugoj şi a fost instalat un generator de curent la Uzina de apă nr. 1 din Lugoj, pentru a asigura accesul cetățenilor la apă potabilă.

De asemenea a fost instalat un generator de mare capacitate lângă parcul din municipiu, care va asigura alimentarea cu energie electrică a centrului de dializă și 16 străzi limitrofe.

 

radiotimisoara.ro

0 Comments

No Comment.