Elon Musk a finalizat preluarea Twitter și i-a concediat pe directorii companiei

Elon Musk a cumpărat platforma de socializare Twitter cu 44 de miliarde de dolari

Elon Musk a finalizat preluarea Twitter și i-a concediat pe directorii companiei.

Elon Musk a finalizat preluarea Twitter printr-o tranzacție în valoare de 44 de miliarde de dolari și prima măsură a fost să-i concedieze pe directorii de top.

Elon Musk a finalizat preluarea Twitter, în valoare de 44 de miliarde de dolari, după luni de discuții pe marginea tranzacției.

CITEȘTE ȘI: Se apropie iarna. Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în luna noiembrie

Prima sa măsură a fost să concedieze conducerea companiei, pe care a acuzat-o că l-a indus în eroare cu privire la numărul de conturi spam de pe platformă.
Musk i-a demis pe directorul executiv al Twitter, Parag Agrawal, pe directorul financiar Ned Segal și pe șeful departamentului de afaceri juridice și politici Vijaya Gadde, potrivit unor informații preluate de Sky News

De asemenea, sursele spun că Agrawal și Segal se aflau în sediul central al Twitter din San Francisco în momentul încheierii tranzacției și ulterior au fost escortați afară din clădire.

Fondatorul Tesla și SpaceX a primit un termen limită de 28 octombrie pentru a încheia afacerea și pentru a evita să ajungă în fața unui judecător. Asta după ce compania de socializare l-a dat în judecată pentru că a încercat să rupă oferta inițială făcută în aprilie.

Musk și Twitter trebuiau să se prezinte în instanță pe 17 octombrie, dar acest termen a fost amânat după ce cel mai bogat om din lume a declarat că, până la urmă, va merge până la capăt cu achiziția.

(sursa: Mediafax)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *