Elevii unei şcoli din Timişoara sunt hotărâți să… planteze fapte bune

Elevii unei şcoli din Timişoara vor fi implicați, pentru al doilea an la rând, într-un proiect care contribuie la înfrumusețearea cartierului în care trăiesc, dar și a îmbunătățirii calității vieții.

De-a lungul a cinci zile (16-20 aprilie), tinerii de azi dar și foști elevi ai Școlii gimnaziale nr. 27, actuali oficiali ai orașului, vor organiza, în colaborare cu Consiliul Consultativ de Cartier Dâmbovița, mai multe acțiuni, unele de educație rutieră, pentru prevenirea incendiilor, dar și pentru conștientizarea activităților benefice sănătății.

De asemenea, în cadrul evenimentului, elevii vor planta copaci, acțiune la care sunt invitați și oficialități ale orașului – unele dintre ele absolvind cursurile acestei școli.

Totodată, în cadrul proiectului, școlarii vor beneficia de experiențele unor persoane cu funcții.

Sunt invitați Eva Andreaș, prefectul județului Timiș, Călin Dobra, președinte CJT, Nicolae Robu, primarul Timișoarei, viceprimarul Dan Diaconu, Petru Daniel Drăguța, șeful Poliției Timișoara, dar și alți reprezentanți ai unor instituții.

”Este un eveniment la care ținem, iar unii dintre invitați au urmat cursurile acestei școli”, a declarat Aurora More Pricop, președinte al Consiliului Constultativ de Cartier Dâmbovița.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns