Elevi din Timișoara, premiați la ”Youth Bussines Summit” 2024 New York

Elevi din Timișoara, premiați la ”Youth Bussines Summit” 2024 New York

Elevi din Timișoara, premiați la ”Youth Bussines Summit” 2024 New York.

Șase elevi din Timișoara, care au participat la evenimentul ”Youth Bussines Summit”, desfășurat la New York, în 11-12 aprilie 2024, au reușit să urce pe podiumul internațional.

În cadrul evenimentului, au fost organizate competiții cu obiective în zona economică, adresate tinerilor. În acest an, peste 4.000 de elevi din mai multe țări s-au reunit pentru a realiza proiecte pe echipe.

Din România, au participat elevi de la Colegiul Economic ”V. Madgearu” și Colegiul Economic Hermes din București, Colegiul Economic ”Ion Ghic” din Târgoviște și de la Colegiul Economic ”F.S. Nitti” din Timișoara.

Elevii reprezentanți ai liceului din Timișoara au fost premiați la două competiții.

La  Competiția Global Innovation Challenge, elevii Carina Dinu Pintea- XII B și Petric Lucas- XA au făcut parte din echipa internațională care a obținut premiul I.

La Competiția Rapid Prototyping Challenge, elevii Milin Teona- XIA,  Săvulescu Giulia-Martina XIA,  Merișanu Rareș- XIA și Galcan Darco- XIB au obținut premiul  III.

Profesorii coordonatori ai elevilor din Timișoara au fost Olivia Jivănescu, Mariana Nicolcioiu, Geta Boe și Adriana Pau.

La eveniment, au fost prezenți Sarmiza Bumbaru, reprezentant al  Consulatului României la New York, și Florin Lixandru, secretarul de stat în Ministerul Educației.

”Youth Business Summit” reunește tineri care aspiră să devină antreprenori, profesori, lideri de afaceri și profesioniști din zona industriei, din întreaga lume.

În timpul unei săptămâni dinamice de competiții de afaceri, tinerii participanți demonstrează abilitățile profesionale și perspicacitatea în afaceri pe care le-au dezvoltat, prin conducerea unei companii virtuale.

CITEȘTE ȘI: Sărbătoare la Jimbolia, 100 de ani de când orașul a trecut sub administrare românească (foto)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *