Elev lovit cu picioarele în cap în fața unui liceu

elev lovit
Elev lovit cu picioarele în cap în fața unui liceu din Arad

Un tânăr de 18 de ani din Arad, s-a ales cu dosar penal pentru loviri sau alte violențe, în urma unui conflict avut cu un coleg de clasă.

Cei doi studiază la o instituție de învățământ postliceal și se aflau în afara orelor de curs, informează Jandarmeria Arad.

Potrivit Jandarmeriei, fapta a avut loc luni după-amiază în fața unui liceu din centrul municipiului Arad unde, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi (legate de o bârfă), „tânărul de 18 ani s-a năpustit asupra colegului său aplicându-i mai multe lovituri cu picioarele în zona feței”.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în România, resimţit în mai multe oraşe

În urma agresiunii victima s-a ales cu mai multe leziuni care au necesitat îngrijiri medicale de specialitate, la fața locului fiind solicitat și un echipaj de ambulanță.

Un cetățean care a asistat la întreaga scenă a sunat la 112 și un echipaj de Jandarmerie a fost direcționat imediat în zona respectivă pentru luarea măsurilor legale, însă, la sosirea jandarmilor, agresorul dispăruse.

În baza semnalmentelor primite acesta a fost identificat într-o altă zonă din municipiul Arad.

Având în vedere cele constatate jandarmii au întocmit pe numele tânărului, actele necesare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe, conform Codului Penal.

Actele de sesizare au fost înaintate organelor de Poliție, în vederea continuării cercetărilor, mai precizează jandarmii, conform newsar.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *