Elena Udrea şi Alina Bica nu primesc statut de refugiat în Costa Rica

Elena Udrea a pierdut încă o luptă cu Instituția de migrație din Costa Rica. Comisia i-a refuzat Elenei Udrea pentru a doua oară statutul de refugiat politic în Costa Rica, potrivit România TV. Respingere a primit şi Alina Bica, fosta şefă DIICOT. Potrivit surselor citate de România TV, cele două au făcut deja apel.

Potrivit unor surse din Guvernul din Costa Rica, dosarul prin care Elena Udrea şi Alina Bica cer refugiu politic în Costa Rica a ajuns la Tribunalul Administrativ. Comisia pentru refugiu şi azil politic în Costa Rica i-au respins pentru a doua oară Elenei Udrea solicitarea pentru azil politic în Costa Rica.

Elena Udrea şi Alina Bica au făcut deja apel la această decizie, mai informează România TV.

Elena Udrea a fost eliberată din arest, la sfârşitul anului trecut, după ce completurile de 5 judecători de la Instanţa Supremă din România au fost declarate nelegale.

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute, în Costa Rica, pe 3 octombrie 2018, după ce au fost săltate de pe stradă, de Interpol.

Fostul ministru al Turismului şi fosta şefă a DIICOT au părăsit penitenciarul din capitala costaricană San Jose, în Ajunul Crăciunului, după ce Înalta Curte le-a suspendat pedeapsa cu închisoarea dată în ţară, iar Tribunalul Bucureşti a decis anularea cererii de extrădare.
, scrie romaniatv.net


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Elena Udrea şi Alina Bica nu primesc statut de refugiat în Costa Rica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *