Elena Udrea, la Poliţie după petrecerea de Revelion

Elena Udrea a ajuns la Poliţie chiar în prima zi din 2016. Vineri, 1 ianuarie, la ora 12, fostul ministru s-a prezentat la Poliţie pentru a da cu subsemnatul, aşa cum prevede procedura controlului judiciar.

Cu această ocazie, deputatul a mărturisit că a petrecut Revelionul în Bucureşti, alături de câţiva prieteni şi cunoscuţi. Despre rochia neagră purtată în noaptea dintre ani, Udrea a declarat că o avea de mai mult timp, nefiind cumpărată special pentru această ocazie.

„Îmi doresc un an mai liniştit. Chiar dacă 2015 a fost un an în care am învăţat foarte multe, a fost cam mult. E bine că a trecut 2015. Doresc să avem cu toţii mai multă credinţă în Dumnezeu şi încredere în noi şi în cei din jurul nostru. Dacă vom gândi mai pozitiv şi vom fi mai buni, cred că tuturor ne va fi mai bine. Sunt sentimente atât de negative în societate încât puţin probabil să ne meargă mai bine”, a declarat Udrea.

Întrebată dacă nu se teme că îi va merge rău tot anul pentru că s-a prezentat la Poliţie în prima zi din 2016, Elena Udrea a declarat: „Nu, e ok. Îmi pare rău ca ei (poliţiştii – n.r.) trebuie să muncească. Eu sper să fac tot anul ce am făcut la 12 noaptea.” Pentru că replica ei a stârnit zâmbetele jurnaliştilor prezenţi, Udrea s-a grăbit să precizez: „Eram în public, nu am făcut nimic… Am băut un pahar de şampanie, m-am simţit bine.”

stiripesurse.ro


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Un raspuns la “Elena Udrea, la Poliţie după petrecerea de Revelion

  1. Dupa CE ai furat atat,CE mai atata protocol d-le!proces,inchisa plus confiscarea a tot CE are!dar la noi e totul atat de greoi,ca nu e cu putinta sa fie ceva la timp,bine facut,ASA au facut gunoaiele astea!almanahe la fel,vezi doamne ia nascut amanta,si el a furat 100 milioane de euro!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *