ElectRoMania în Banatul Montan

ElectRoMania în Banatul Montan

ElectRoMania în Banatul Montan

Banatul Montan va fi, la acest sfârșit de săptămână, epicentrul electromobilității. 30 de mașini electrice din întreaga țară vor ajunge, în acest weekend, în Caraș-Severin pentru a sărbători progresul mobilității electrice în România și cinci ani de ElectRoMania, scrie resita.ro.

După cinci ani de la primul eveniment din seria ElectRoMania, creată cu scopul de a promova mobilitatea electrică și de a oferi celor interesați posibilitatea de a se informa direct de la proprietarii de mașini electrice, echipa Electromobilitate revine, la acest sfârșit de săptămână, în Banatul Montan pentru o sărbătoare a progresului mobilității electrice în România.

Sâmbătă, 20 aprilie, ora 12.00, Centrul Civic al municipiului va fi „ocupat” silențios de 30 de mașini electrice ce vor veni din întreaga țară pentru a pleda în favoarea mobilității viitorului. Dialogul cu autoritățile locale și publicul interesat purtat de organizatorul evenimentului, Electromobilitate, va fi urmat de o călătorie lină și tăcută spre zona montană Semenic: Văliug – Brebu Nou.

CITEȘTE ȘI: Prognoza meteo pe următoarele 4 săptămâni. Când revin temperaturile la normalul perioadei

„Pe lângă dialogul cu autoritățile locale și publicul interesat, invitații noștri vor fi 20 de studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai, ce s-au remarcat în campaniile de activități ecologice din zonă și ne vor însoți în călătoria lină și tăcută până la Brebu Nou”, explică organizatorii.

Duminică, 21 aprilie, după o urcare pe Muntele Mic, caravana Electromobilității va poposi, în premieră, în Caransebeș, urmând ca în intervalul orar 11.00 – 13.00 mașinile electrice să fie expuse în zona pietonală din centrul municipiului.

„Toți proprietarii de automobile electrice sunt bine veniți la aniversare, la Reșița și Caransebeș. Nu se percepe taxa de participare”, transmit organizatorii.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *