Electrocutați în timp ce încercau să fure dintr-o fabrică. Curentul le-a fost fatal

Doi tineri au murit electrocutați, joi. Aceștia au încercat să fure mai multe componente electrice din incinta fostei fabrici de var din Zlaști.

Conform IPJ Hunedoara, trupurile celor doi tineri, unul de 22 de ani și celălalt de 30 de ani, au fost găsite, miercuri după-amiază, carbonizate de paznicul fabricii. Acesta a alertat poliția.

”Se pare că au intrat cu intenția de a sustrage componente electrice. Au fost găsiți carbonizați. Personalul de pază al unității a anunțat poliția”, a declarat, joi, pentru GDD, Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Polițiștii au deschis dosar penal pentru tentativă de furt, dar și pentru ucidere din culpă. Se fac verificări pentru a se stabili modul în care a avut loc incidentul.

Primele informații arată că tinerii au intrat în zona electrică a fostei fabrici de var din Zlaști cu mai multe scule. Cei doi au fost găsiți în incinta unei stații electrice, lângă un transformator de curent.

Trupurile celor doi tineri au fost preluate de medicii legiști. Aceștia vor stabili cauza exactă a morții, scrie gddhd.ro.


DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 Răspunsuri “Electrocutați în timp ce încercau să fure dintr-o fabrică. Curentul le-a fost fatal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *