El este poliţistul împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la Recaş: „Azi a mai căzut un coleg la datorie”

politist impuscat

Poliţistul împuşcat de un urmărit internaţional, la Recaş în judeţul Timiş, a murit. Cristian Amariei avea 43 de ani, iar astăzi a fost ucis de un bărbat umărit, în timpul unui filtru rutier.

„Din păcate, azi a mai căzut un coleg la datorie! De această dată împușcat în gât și piept, în plină stradă, în com. Izvin, din jud. Timiș! Cristian Amariei, la doar 43 de ani, a căzut secerat de gloanțele trase de un urmărit internațional. Medicii au făcut tot ce au putut pentru a-i salva viața polițistului, dar inima acestuia a refuzat să mai bată. Individul care a tras focurile de armă este căutat în continuare. Să-ți fie țărâna ușoară, Cristi! End of watch 02.06.2019”, se arată într-o postare a unui coleg al agentului.

Cristian Amariei a fost împuşcat, în această după-amiază, în timpul unui filtru rutier organizat de agenţi în satul Izvin din oraşul Recaş (Timiş).

Poliţistul a încercat să oprească maşina suspectului, însă aceasta a deschis focul asupra poliţiştilor atunci când s-a apropiat.

Cel puţin un glonţ l-a lovit pe poliţist în gât, iar acesta s-a prăbuşit la pământ.

– informaţii în curs de actualizare –

 

observator.tv


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

6 thoughts on “El este poliţistul împuşcat şi ucis de un urmărit internaţional la Recaş: „Azi a mai căzut un coleg la datorie”

  1. Haideti zmeilor, frustratii care-s impotriva militarilor, a salariilor si-a pensiilor militare, nu vreti sa fiti in locul acestui om?? Comentati acum daca va tine….

    1. Este vorba de pensiile speciale ,și se dorește să se revină la pensii contributive și nicidecum nu e vorba de salariu.

      1. Pensii contributive pt cei carora nu li s-au retinut contributii?cum se vor stabili acele pensii?Politistii au salarii de cca 20-25% din salariile medicilor…vor fi pensii pt care merita sa mori pe strazi.

  2. e mare pacat pt. viata pierduta de acest politist la datorie ,care ne asigura linistea noastra ,principalul vinovat este Ministrul de Interne care nu sa zbatut pt. dotarea corespunzatoare a politistilor . Primim laude pt. 2% din PIB pt. dotarea armatei ,avem si F-ri ,dar nu avem o elementara vesta antiglont care trebuia ridicata de la Magazia de haine militare a Ministerului in momentul cand a dobandit calitatatea de politist. Nu mai vorbesc de armamentul sofisticat aflat in dotarea armatei si nu suntem in stare sa schimbam Carpatii ,nu muntii ,pistoalele care in aceste vremuri sunt jucarii periculoase pt. copii ,nu arme impotriva dotatilor banditi care frang vietii omenesti si datorita dotarii ,nu numai pregatirii precare in materie a politistilor,ne multumim doar cu pregatirea mascatilor ,parca numai ei ar asigura linistea noastra ,cu exceptia flancarii spre penetenciar a incatusatilor a „corupti”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *