El este cel mai “vânat” om din vestul țării… Se ascunde în Germania

Cel mai ”vânat” om, la această oră, de autoritățile din vestul țării este, în continuare, de negăsit. Cel puțin, oficial. La începutul lunii iunie, pe numele său a fost emis un mandat european de arestare pentru punerea în executare a pedepsei primite în dosarul ”mafiei imobiliare”, în care a fost condamnat la șapte ani și două luni de detenție.

Cum nu s-a prezentat la penitenciar, autoritățile din Timișoara l-au dat în urmărire generală și internațională.

carpaciDeși mai multe surse au confirmat faptul că Ionelaș Cârpaci se află la locuința sa din Germania, demersurile făcute de autoritățile române pentru extrădarea sa au rămas, deocamdată, fără rezultat.

Datele obținute până în prezent relevă faptul că nemții nu mai sunt atât de preciși când vine vorba de extrădarea vreunui compatriot de-al lor, fie el și de etnie romă. Cum Cârpaci (care și-a luat numele de Ionel Sandner) a devenit, cu ani în urmă, cetățean german, se bucură acum de toate beneficiile conferite de acest statut.

Pe lângă faptul că trebuie să stea în pușcărie o bună bucată de vreme, el mai are de plătit și despăgubiri de 1,5 milioane de euro firmei Ital-Rom Construcții, pentru că, în 2008, i-a vândut ilegal un teren pe care, ulterior, a fost construit un bloc de locuințe.

Asta nu ar fi însă o problemă, având în vedere că familia Cârpaci deține zeci de imobile istorice în Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

3 thoughts on “El este cel mai “vânat” om din vestul țării… Se ascunde în Germania

Lasă un răspuns