Efectele incertitudinii legate de închiderea granițelor Ungariei: aproape 40.000 de persoane au ajuns în vămile cu țara vecină

vama nadlac 5

Prin punctele de frontieră de la nivelul întregii ţări au efectuat formalităţile de control aproximativ 104.200 persoane, cetăţeni români şi străini, cu peste 31.700 mijloace de transport (dintre care 8.700 automarfare), a informat Poliția de Frontieră. Pe sensul de intrare au fost aproximativ 48.400 persoane cu 15.000 mijloace de transport, iar pe cel de ieşire 55.800 persoane cu 16.700 mijloace de transport.

CITEȘTE ȘI: După caniculă, furtunile se apropie de vestul țării. Când sunt așteptate vijeliile

Frontiera cu Ungaria, prin cele 11 puncte de trecere, a fost tranzitată de aproximativ 38.800 de persoane şi 16.100 de mijloace de transport (3.500 automarfare), din care pe sensul de intrare în ţară au fost aproximativ 15.000 de persoane cu 7.300 mijloace de transport.

Mulți dintre ei, îngrijorați de anunțul că Ungaria își închide din nou frontierele, din cauza epidemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Informații noi: Ungaria permite tranzitul cetățenilor români, în continuare, în aceleaşi condiţii

Poliţia de frontiera lucrează la capacitatea maximă permisă de infrastructura punctelor de trecere, în prezent traficul derulându-se cu operativitate fără a se înregistra timpi de aşteptare. În continuare recomandăm participanţilor la trafic tranzitarea tuturor punctelor deschise traficului internaţional, astfel încât să evităm apariţia suprasolicitărilor doar a unora dintre acestea.

Informaţii privind situaţia punctelor de frontieră deschise traficului internaţional se regăsesc pe aplicaţia Trafic on-line care poate fi accesată la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/ .


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *