Echipă nouă la Prefectura Timiș

Astăzi, în cadrul unei ceremonii restrânse, desfășurată în sistem videoconferință, au depus jurământul noul prefect al județului Timiș, Zoltan Nemeth (USR-PLUS), și unul dintre subprefecți, Andrei Molnar (UDMR).

Noua echipă va fi completată ulterior cu cel de-al doilea subprefect, precum și cu secretarul general al prefecturii, funcție reînființată de curând.

În cadrul conferinței de presă de azi după-amiază, prefectul Zoltan Nemeth a declarat: „Suntem conștienți că preluăm activitatea prefecturii într-un context total atipic și extrem de greu, raportat la situația epidemiologică din municipiul Timișoara și din alte localități din județul Timiș.

Va urma un proces rapid de acomodare.

INSP a recomandat să se ia în considerare măsura de carantină pentru Timișoara și în județ.

Doar printr-un efort comun putem evita această carantinare, neavând un scop de a panica populația.

Noua tulpină schimbă regulile, se poate transmite mult mai ușor”.

De asemenea, subprefectul Andrei Molnar a spus: „Vom lucra în interesul cetățenilor. Această funcție era oricum politizată și am ajuns la o normalitate pentru acest statut. Vom avea ușile deschise pentru cetățeni și vom trece de problema pandemiei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

1 Comments
Stefu 4 martie 2021
Ce mama dracului ! în Timiş parcă suntem în Regiunea Autonomă Maghiară de odinioară : prefectul şi unul din subt 2 bozgori ????