Echipă nouă la Prefectura Timiș

prefnou

Astăzi, în cadrul unei ceremonii restrânse, desfășurată în sistem videoconferință, au depus jurământul noul prefect al județului Timiș, Zoltan Nemeth (USR-PLUS), și unul dintre subprefecți, Andrei Molnar (UDMR).

Noua echipă va fi completată ulterior cu cel de-al doilea subprefect, precum și cu secretarul general al prefecturii, funcție reînființată de curând.

În cadrul conferinței de presă de azi după-amiază, prefectul Zoltan Nemeth a declarat: „Suntem conștienți că preluăm activitatea prefecturii într-un context total atipic și extrem de greu, raportat la situația epidemiologică din municipiul Timișoara și din alte localități din județul Timiș.

Va urma un proces rapid de acomodare.

INSP a recomandat să se ia în considerare măsura de carantină pentru Timișoara și în județ.

Doar printr-un efort comun putem evita această carantinare, neavând un scop de a panica populația.

Noua tulpină schimbă regulile, se poate transmite mult mai ușor”.

De asemenea, subprefectul Andrei Molnar a spus: „Vom lucra în interesul cetățenilor. Această funcție era oricum politizată și am ajuns la o normalitate pentru acest statut. Vom avea ușile deschise pentru cetățeni și vom trece de problema pandemiei”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Echipă nouă la Prefectura Timiș

  1. Ce mama dracului ! în Timiş parcă suntem în Regiunea Autonomă Maghiară de odinioară : prefectul şi unul din subt 2 bozgori ????

Lasă un răspuns