Echipa medicală trimisă în Italia, din care fac parte şi timişoreni, mesaj emoționant pentru români: “Cine salvează viața, salvează o lume întreagă” (Video)

medici romani in italia

Medicii și asistenții medicali români trimiși în 7 aprilie în Italia, între care şi timişoreni, au transmis un mesaj video optimist către români: „Viața începe acolo unde frica se termină”.

„Dragi români! Acum, mai mult ca oricând, a venit momentul să dăm dovadă de solidaritate, de compasiune, să fim alături unii de alții. Nu contează unde ne aflăm, contează ceea ce facem. Suntem singuri, dar suntem siguri că împreună putem, împreună vom reuși. Stând acasă și păstrând distanța socială protejăm copiii, părinții și bunicii noștri.

Într-o lume plină de durere, fiecare om, fiecare gest este important pentru noi, pentru voi și pentru viitor. Cine salvează viața, salvează o lume întreagă. Virusul nu face diferențe, diferența o putem face noi. Doar cu ajutorul vostru, al tuturor, putem reuși. Viața începe acolo unde frica se termină. Sărbători fericite și Hristos a Înviat!”, este mesajul transmis de echipa medicală.

Medicii și asistenții medicali români trimiși în Italia, mesaj video către români

Medicii și asistenții medicali români trimiși în 7 aprilie în Italia au transmis un mesaj video optimist către români: „Viața începe acolo unde frica se termină”(sursa: mediafax)

Publicată de stiripesurse.ro pe Sâmbătă, 18 aprilie 2020

Pe 7 aprilie, 15 medici şi asistente din România au plecat în Italia, ca să-i ajute pe medicii de acolo în lupta împotriva COVID-19. Acum lucrează în două spitale din regiunile cele mai afectate din Peninsulă.

Fac şi ei Sărbătorile de Paşte departe de casă şi de cei dragi. Dar găsesc puterea să zâmbească şi optimismul de a merge mai departe, potrivit stiripesurse.ro.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Echipa medicală trimisă în Italia, din care fac parte şi timişoreni, mesaj emoționant pentru români: “Cine salvează viața, salvează o lume întreagă” (Video)

  1. Salvează viața! Fii responsabil!!!! Poartă masca de protecție!!!! Nu forma grupuri mai ari de 3 persoane!!!
    Urmați exemplul.

Lasă un răspuns