Echipa Facultății de Drept din Timișoara, locul III la concursul național ”Hexagonul Facultăților de Drept”

Prestigiosul concurs național destinat studenților din cadrul facultăților de drept, desfășurat în perioada 22-24 aprilie la Craiova, a evidențiat, încă o dată, buna pregătire a cursanților Facultății de Drept din Timișoara, echipa care a reprezentat instituția obținând locul III în clasamentul general.

CITEȘTE ȘI: Ne-a părăsit Corneliu Murgu…

”Hexagonul Facultăților de Drept” este un concurs care se organizează anual între echipele de studenți ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al.I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara. Această ediție a concursului a inclus trei probe, la Drept civil, Drept penal și Drept constituțional. Facultatea de Drept din Timișoara a obținut locul I la proba de Drept constituțional (prin echipa formată din Dorin Fitchevici și Denis Makamul, coordonată de lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu), locul III la proba de Drept civil (prin echipa formată din Teodora Trifa și Maria Rizea, coordonată de drd. Maximilian-Andrei Druță) și locul IV la proba de Drept penal (prin echipa formată din Andreea Birău și Iasmina Drăguescu, coordonată de drd. Cristina Nicorici).

Începând cu anul 2013, facultatea a ocupat un loc I, trei locuri II și trei locuri III în clasamentul general al competiției. Ediția 2022 a concursului va fi organizată la Timișoara, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns