Echipa Facultății de Drept din Timișoara, locul III la concursul național ”Hexagonul Facultăților de Drept”

Prestigiosul concurs național destinat studenților din cadrul facultăților de drept, desfășurat în perioada 22-24 aprilie la Craiova, a evidențiat, încă o dată, buna pregătire a cursanților Facultății de Drept din Timișoara, echipa care a reprezentat instituția obținând locul III în clasamentul general.

CITEȘTE ȘI: Ne-a părăsit Corneliu Murgu…

”Hexagonul Facultăților de Drept” este un concurs care se organizează anual între echipele de studenți ale Universității din București, Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, Universității „Al.I. Cuza” Iași, Universității „Lucian Blaga” Sibiu, Universității din Craiova și Universității de Vest din Timișoara. Această ediție a concursului a inclus trei probe, la Drept civil, Drept penal și Drept constituțional. Facultatea de Drept din Timișoara a obținut locul I la proba de Drept constituțional (prin echipa formată din Dorin Fitchevici și Denis Makamul, coordonată de lect. univ. dr. Andreea Verteș-Olteanu), locul III la proba de Drept civil (prin echipa formată din Teodora Trifa și Maria Rizea, coordonată de drd. Maximilian-Andrei Druță) și locul IV la proba de Drept penal (prin echipa formată din Andreea Birău și Iasmina Drăguescu, coordonată de drd. Cristina Nicorici).

Începând cu anul 2013, facultatea a ocupat un loc I, trei locuri II și trei locuri III în clasamentul general al competiției. Ediția 2022 a concursului va fi organizată la Timișoara, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Facultății de Drept din cadrul Universității de Vest din Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.