Ea este ţeapa momentului în România. Cum prosteşte oamenii să-i dea bani

Andreea Balazs este din Valea Viilor. A plecat din localitatea de lângă Sibiu ca să se afirme în modelling. Asta a spus apropiaților. În realitate însă se ocupă cu totul altceva. Mai mulți părinți au reclamat faptul că prin firma a cărei director este, au fost păcăliți că micuții lor vor ajunge vedete. Au plătit bani buni, dar….nimic din ce este specificat în contract nu s-a întâmplat.

Andreea Balazs spune că este directorul de promovare de la RGB FOTO PROMOTION, care le promite părinţilor că le va găsi firme pentru care copiii lor să pozeze şi de pe urma cărora vor câştiga bani. Mai mulți părinți însă au fost țepuiți cu această metodă. „Deşi contractul este foarte bine făcut, această escroacă ne-a promis că, dacă plătim 300 de euro, vom primi un album foto cu 22 de poze, dar şi că băieţelul meu va apărea în reclame, iar 70% din sumele obţinute îi vor reveni copilului meu. Au trecut luni bune, iar această femeie este de negăsit“, ne-a declarat una dintre victime.

Mai mulţi apropiaţi de-ai șarlatanei spun că nu le vine să creadă de ce este în stare Andreea, ţinând cont că provine dintr-o familie respectabilă și înstărită. „Am văzut-o în ziar şi nu mi-a venit să cred. Locuieşte în Copşa Mică, comuna Valea Viilor, de lângă Sibiu. O cunosc de când era un ţânc. Este singură la părinţi, iar familia nu este una săracă. Nu înțeleg cum a ajuns să facă așa ceva. Poliţia de ce nu face nimic, dacă sunt plângeri din partea părinţilor?“, ne-a spus o cunoștință de-a familiei Andreei.

 

Și-a închis contul de Facebook

Dacă până luni, Andreea se lăuda pe pagina ei de socializare cu ținutele extravagante și formele apetisante, imediat după apariția ei în presă tânăra și-a șters contul de Facebook. Andreea Balazs susține însă că acele contracte sunt legale și că părinții nu au răbdare să aștepte 12 luni, timp în care aceştia ar urma să câştige şi bani.

Aşa cum scrie în contract. Însă,aceasta a făcut o greșeală care ar putea să o coste. Într-unul dintre contracte, pus la dispoziție de un părinte, Andreea Balazs a scris cu pixul că micuțul ar trebui să aibă cate un eveniment în fiecare lună. Și a semnat. Au trecut trei luni, fără niciun eveniment. Mai mult, sibianca și-a închis telefonul și a fugit din locația unde s-a semnat contractul.

Sursa: oradesibiu.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns