E timpul Timișoarei! Rareș Bogdan și liberalii din vest se întâlnesc sâmbătă, la Sala Olimpia

rares bogdan 1

Jurnalistul Rareș Bogdan vine sâmbătă la Timișoara, la întâlnirea regională a aleșilor locali ai Partidului Național Liberal cu candidații la alegerile europarlamentare.

Rareș Bogdan, jurnalistul care a taxat de fiecare dată și fără menajamente toate abuzurile puterii, toate derapajele anti-democratice ale PSD, deschide lista de candidați PNL pentru Parlamentul European.

La întâlnirea care va avea loc la Sala Olimpia, cu începere de la ora 11,30, participă circa 5.000 de persoane: aleși locali din județele Timiș, Arad, Hunedoara și Caraș-Severin, membri și simpatizanți liberali, președintele PNL, Ludovic Orban, secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, alți lideri naționali și locali liberali, parlamentari, precum și candidații Rareș Bogdan, Siegfried Mureșan, Vasile Blaga, Gheorghe Falcă, Cristian Bușoi.

Timișoara a fost aleasă pentru a deschide seria evenimentelor naționale de prezentare a candidaților liberali la alegerile europarlamentare din 26 mai 2019 și este primul mare eveniment după depunerea listelor de candidați ai PNL la Biroul Electoral Central (BEC). Numărul de semnături depus – peste 1,4 milioane – clasează Partidul Național Liberal pe primul loc ca susținere a listei de candidați.

“Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături și, pe 26 mai, vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European”, a spus președintele PNL, Ludovic Orban.

“Vor urma două luni extrem de dificile, suntem pe front și îi rog pe toți militanții, activiștii, pe toți membrii Partidului Național Liberal, pe toți simpatizanții, pe toți cei 1.400.000 de oameni care ne-au acordat semnăturile să fie alături de noi în această bătălie care se anunță una dintre cele mai dificile, dacă nu, cea mai dificilă din ultimii 30 de ani.

Nu vorbim doar de niște alegeri europarlamentare, vorbim despre direcția României, vorbim despre a fi sau a nu fi în Europa, vorbim despre a fi sau a nu fi în parteneriat strategic cu Statele Unite ale Americii”, este mesajul lui Rareș Bogdan pentru români.

Timișoara este prima alegere pentru PNL și pentru că, având o administrație liberală, a dezvoltat comunitatea și a ridicat nivelul de trai pentru cei care au ales să trăiască în acest oraș. Prioritățile pe care liberalii și le asumă în Parlamentul European răspund nevoilor celor mai stringente ale românilor: un sistem de sănătate decent, o educație modernă, salarii și condiții de muncă la nivelul celor din restul Europei.

“E timpul României! E timpul Timișoarei! E timpul să ne dezvoltăm la adevăratul nostru potențial, folosind pe deplin toate instituțiile, instrumentele și fondurile europene care ne stau la dispoziție!”, este mesajul care va fi transmis de liberali sâmbătă, la întâlnirea de la Sala Olimpia. Intrarea este liberă și se poate face cu începere de la ora 11.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *