”E nevoie de o comisie de anchetă privind datele din pandemie”, susține Eugen Dogariu, senator PSD Timiș

Senatorul Eugen Dogariu: „Vor fi implementate soluțiile PSD pentru oprirea creșterii facturilor la energie”

PSD cere, în continuare, constituirea de urgență a unei comisii de anchetă privind datele din pandemie, pentru a se restabili adevărul, cu toate datele pe masă, mai ales după ce au apărut informații din interiorul Ministerului Sănătății că ar exista o diferență de peste 2.300 de morți între datele reale și cele oficiale.

”Actuala putere trebuie să le explice public românilor cum e posibil ca marja de eroare din România să depășească numărul mortilor de Covid 19 din țări cu o populație mult mai mare decât a noastră. În Coreea de Sud, de exemplu, la o populație de peste 51 de milioane de locuitori, numărul morților este de numai 1875. În Australia sunt înregistrați doar 910 decedați. Cifre situate sub marja de eroare din România sunt înregistrate și în Norvegia, Danemarca, Finlanda, Albania, Singapore.

Această marjă de eroare imensă reprezintă o mare problemă, în orice sens s-ar fi greșit. Dacă sunt prea puțini cei declarați oficial decedați din cauza Covid 19, înseamnă că guvernul a luat în calcul cifre greșite și nu a adoptat toate măsurile necesare pentru a stopa epidemia. Dacă sunt prea mulți morți raportați față de realitate, înseamnă că românii au fost ținuți degeaba în case, că li s-au restricționat abuziv drepturile și libertățile, că au fost băgați în faliment, ori că și-au pierdut locurile de muncă fără nici un motiv real.

Cine răspunde pentru toate acestea? Avem, iată, suficiente motive pentru înființarea comisiei de anchetă solicitată de PSD, pentru că efectele se regăsesc în neîncrederea cetățenilor în autorități și în toate măsurile luate în timpul pandemiei, în special în campania de vaccinare ”, a declarant senatorul PSD Timiș Eugen Dogariu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “”E nevoie de o comisie de anchetă privind datele din pandemie”, susține Eugen Dogariu, senator PSD Timiș

  1. Si să ancheteze neapărat și ciuma din sec.XIV – XV, gripa spaniolă și, desigur toate pandemiile din lume. Negreșit !!

  2. In ultimii ani, „comisia parlamentara de ancheta” a fost principala arma a psd-ului impotriva adversarilor politici dar marea majoritate a comisiilor au dat rezultate „0”. Va amintiti celebra comisie „Nana”, cu tot jocul mediatic din jurul acesteia, care au fost urmarile? Daca au dubii asupra unui aspect sa faca o sesizare la parchet dar nu le convine fiindca lipseste circul mediatic!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *