E-Distribuție Banat a fost redenumită Rețele Electrice Banat

E-Distribuție Banat a fost redenumită Rețele Electrice Banat

E-Distribuție Banat a fost redenumită Rețele Electrice Banat.

Rețele Electrice Banat (companie parte a grupului PPC, denumită anterior E-Distribuţie Banat) este noua denumire a companiei care gestionează rețelele de distribuție a energiei electrice în județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș.

CITEȘTE ȘI: Bilete la EURO 2024, disponibile pe platforma UEFA din 4 decembrie

În același timp E-Distribuție Muntenia a fost redenumită Rețele Electrice Muntenia, iar E-Distribuție Dobrogea a fost redenumită Rețele Electrice Dobrogea. Schimbarea de nume a celor 3 operatori de distribuție vine după ce recent PPC a finalizat achiziția operațiunilor Enel din România.

De la începerea activității în țară și până în 2022, E-Distribuție Banat a realizat investiții de peste două miliarde de lei în județele în care își desfășoară activitatea. Cel mai recent proiect al E-Distribuție Banat, cu beneficii semnificative pentru comunitatea locală din Timișoara îl reprezintă noua stație de transformare Covaci, de lângă Municipiul Timișoara. Investiția are o valoare totală de circa 50 de milioane de lei, echivalentul a 10 milioane de euro, incluzând stația de transformare și rețeaua de medie tensiune aferentă. Acestea vor deservi zona industrială, precum aeroportul internațional Traian Vuia, centre comerciale, hale de producție, centre logistice etc.

Clienții, informează hunedoaralibera, vor beneficia în continuare de servicii de calitate, de cea mai avansată tehnologie în ceea ce privește distribuția de energie electrică și de servicii digitale în comunicarea cu compania.

Sub noua sa denumire, compania va continua amplul program de investiții, având ca principal scop transformarea sectorului energetic din România într-unul decarbonizat, digital, descentralizat, care să ofere economiei și societății un avantaj competitiv într-o lume în schimbare, cu un focus special pe nevoile clienților.

De asemenea, modalitățile de contact rămân aceleași. Pentru a lua legătura cu compania, clienții din județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș pot apela numărul 0800.070.444, cei din județele Călărași, Constanța, Ialomița și Tulcea pot suna la 0800.070.555. Clienții București și județele Ilfov și Giurgiu au la dispoziţie numărul gratuit 0800.070.888. Numerele de tip TelVerde din call-centerele tehnice sunt disponibile 24h/7 și sunt apelabile gratuit de pe teritoriul național. De asemenea, ca parte a programului de digitalizare, detalii despre alimentarea cu energie electrică sunt disponibile și pe pagina https://www.e-distributie.com/ro/intreruperi-curent.html.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *