Durata corespondenței prin Poşta Română, mai lungă decât postul. Tot mai mulţi timişoreni au probleme

Tot mai mulți timișeni reclamă probleme în relația cu Poșta Română, cea mai acută vizând întârzieri la serviciul de livrare. Este vorba de înscrisuri sau de pensii care nu ajung la timp sau, uneori, chiar deloc.

Într-o asemenea situație se află și o timișoreancă care așteaptă, de patru luni, să primească un document oficial. Femeia este angrenată într-un proces care a parcurs două stadii, însă nu poate efectua următorii pași legali în lipsa ultimei decizii emise de instanță.

După motivarea ei de către completul de judecată, a fost expediată prin poștă, dar nu a mai ajuns la adresa avocatului femeii, deși acesta locuiește în aceeași localitate în care își desfășoară activitatea instanța de judecată care l-a trimis.

Deși recunosc că în ultima perioadă s-au confruntat cu probleme în relația cu poșta, reprezentanții instituției juridice spun că sunt nevoiți să apeleze în continuare la serviciile acesteia, întrucât sunt foarte multe documente care trebuie expediate, iar singurul agent procedural pe care îl au nu poate face față unui volum de muncă atât de mare.

2 Comments
Ela 16/03/2018
Trimis plic prioripost cu confirmare de primire in data de 14.02.2018 (de la Timisoara la Oradea), a ajuns la destinatar in data de 20.02.2018. Confirmarea de primire s-a intors in data de 27.02.2018. Concluzie: a mers pe jos!!!!!
Mirela 15/03/2018
Aaauuu,lăsa-ţi-mă cu poşta asta. Trebuia să primesc un colet de undeva din nordul ţării chiar înainte de a Revelion. Am fost de cateca ori la ei... tot spuneau că nu a ajuns. Acum trei zile, găsesc în cutia poştală un fluturaş din acela, să merg la oficiu. Acolo, aflu că pachetul s-a pierdut, iar angajata mă roagă să dau o declaraţie în care să precizez că nu am primit coletul... Noroc că nu erau lucruri de valoare.