După cutremurele din Turcia, în România s-au emis cu 25% mai multe poliţe de asigurare

Reguli la bloc 2024! A devenit interzis din 1 februarie în toate aceste blocuri

După cutremurele din Turcia, în România s-au emis cu 25% mai multe poliţe de asigurare

Numărul poliţelor obligatorii de locuinţă emise la nivel naţional în zilele care au urmat după cutremurele puternice din Turcia, în perioada 7-9 februarie, a crescut cu 25% faţă de perioada similară a anului 2022, susţin reprezentanţii Poolului de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale (PAID).

„Am observat o creştere a interesului. În zilele imediat următoare evenimentelor din Turcia (7-9 februarie) s-au emis la nivel naţional cu 25% mai multe poliţe decât în perioada similară din anul trecut. La 31 ianuarie 2023 erau în vigoare 1.850.373 poliţe PAD reprezentând 19,30% din fondul locativ naţional“, au transmis reprezentanţii PAID pentru ZF.

CITEȘTE ȘI: Accident grav. Două fete de 12 ani lovite de o autoutilitară pe trecerea de pietoni (video)

Dezastrul natural ce a avut loc în Turcia, reprezentat de două seisme puternice cu magnitudinile de 7,8 grade pe scara Richter şi, respectiv, 7,6 grade, la care s-au adăugat mai multe replici ale seismului şi care au lăsat în urmă mii de clădiri distruse şi mii de vieţi pierdute, aduce în prim-plan probleme care există în România de foarte mulţi ani.

La 31 ianuarie 2023 erau in vigoare 1.850.373 de poliţe obligatorii de locuinţe PAD reprezentând 19,30% din fondul locativ naţional, conform Mediafax.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *