Duminică neagră pe șosele: Două accidente mortale cu 19 victime, unul produs în vestul țării. Nouă oameni au murit, între care 3 copii

accident 233

Două accidente rutiere teribile s-au produs, duminică dimineață, în județele Bacău și Bihor. În total 19 persoane au fost implicate în accidente, dintre care 3 copii și 6 adulți și-au pierdut viața.

Grav accident în Bacău: 12 victime, 7 morți. Cinci adulți și doi copii au decedat

Primul accident rutier s-a produs în jurul orei 8.45, în localitatea Răcăciuni din județul Bacău, după impactul dintre un microbuz cu 7 pasageri și un Mercedes. A fost activat planul roșu de intervenție.

În urma impactului violent au rezultat 12 victime. Cinci adulți și doi copii au decedat, iar ale cinci persoane au fost transportate la spital cu multiple traumatisme.

Accident în Bihor: 7 victime, doi morți. Un adult și un copil au decedat

La doar câteva minute distanță a fost anunțat un alt accident rutier grav pe DN 19, în localitatea Biharia din județul Bihor. Două autoturisme în care se aflau în total șapte persoane s-au ciocnit frontal. În urma impactului puternic, două persoane, între care un copil, au decedat. Alte cinci persoane au fost transportate la spital, dintre care una în stop cardio respirator.

 

alba24


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *