Duel de tradiţie pe semicerc

Pero Milosevic handbal 2

SCM Politehnica Timişoara are o misiune extrem de dificilă în prima partidă oficială disputată în noul sezon, mâine, cu începere de la ora 18, la sala „Constantin Jude”.

Alb-violeţii dau piept cu Minaur Baia Mare, formaţie care a reuşit una dintre surprizele primei etape din Liga Naţională de handbal masculin, învingând acasă vicecampioana AHC Dobrogea Sud Constanţa.

Este unul dintre duelurile de tradiţie ale handbalului românesc, iar interesul este şi mai mare după ce ambele echipe şi-au anunţat intenţiile pentru ocuparea locurilor fruntaşe.

„Avem mult de luptat în meciul cu Minaur. Trebuie să facem bine mai ales defensiva pentru a câştiga acest meci, însă nu trebuie să neglijăm nici celelalte faze ale jocului. Trebuie să arătăm acel caracter din startul partidei de Supercupă cu Dinamo şi ultimele 20 de minute din meciul de campionat de la Steaua. Minaur este o echipă mai puternică decât anul trecut, cu Vojvodici, Căbuţ şi Csepreghi foarte creativi şi cu aruncări bune de la distanţă. Lor li se adaugă jucători competitivi de pe extreme şi de pe pivot”, a declarat tehnicianul muntenegrean Pero Milosevici.

Handbaliştii timişoreni s-au pregătit toată vara la sala UVT, unde este o suprafaţă de joc diferită.

La meciul dintre SCM Politehnica Timişoara şi Minaur Baia Mare au fost delegaţi arbitrii clujeni Gabriel Badiu şi Ioan Barbu, iar observator va fi bucureşteanul Horaţiu Belu.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns