Drumuri județene pe ultima sută de metri

drumuri

O parte a investițiilor făcute de Consiliul Județean Timiș în reabilitarea drumurilor se apropie de final, recepția unora dintre ele urmând să fie făcută până la sfârșitul anului, a anunțat ieri Roxana Iliescu, vicepreședinte al CJT.

Astfel, sunt aproape de inaugurare DJ 591C Săcălaz – Sânmihaiu Român (5,5 km), DJ Șipet – Folea (4,35 km) și DJ 681 Drăgsinești – Fârdea (6,3 km). Drumul dintre Șemlacu Mare și Ferendia (4,435 km) va fi recepționat parțial în acest an, iar lucrările de trecere la nivel cu calea ferată rămân pentru 2017.

Asfaltarea DJ 595C Deta – Opatița – Birda (7,7 km) este pe trei sferturi terminată, iar a DJ 609H Babșa – Ghizela (4,85 km) doar în proporție de 30 la sută. Pentru două dintre lucrări nu au fost încă emise autorizațiile de construire: asfaltarea DJ 693B Iohanisfeld – Ivanda (6,7 km) și reabilitarea DJ 681 Făget – Drăgsinești (10,2 km).

Roxana Iliescu a precizat că toate aceste investiții au fost începute de vechea conducerea a consiliului județean.

Preluând, recent, conform noii organigrame, coordonarea direcției generale tehnice și a arhitectului-șef, vicepreședinta CJT a mai declarat că va impune un nou mod de lucru, care să asigure o funcționalitate mai bună la nivelul fostei direcții de drumuri.

Un prim pas îl constituie desemnarea câte unei persoane responsabile pentru fiecare lucrare de investiții. Direcția generală tehnică are, de acum, și un director – interimar, deocamdată – în persoana lui Marius Onețiu, fostul șef al Biroului de utilități hidrotehnice din Primăria Timișoara.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *