Drumul care leagă Timişoara de Lipova este aproape gata (foto)

asfaltare 9

Lucrările la drumul judeţean dintre Zăbrani (Neudorf) și limita judeţului Timiș, drum care face legătura între Valea Mureșului și județul Timiș, sunt aproape finalizate.

Cu câteva luni în urmă, acesta era unul dintre cele mai degradate drumuri din judeţ. Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Arad, a fost miercuri pe teren să verifice mersul lucrărilor. Drumul va fi modernizat pe o lungime de 6,1 km, costul lucrării fiind de 5.787.595 lei.

Citeşte şi: Zece fraţi au rămas orfani. Un şofer beat le-a ucis tatăl, care venea de la muncă, pe bicicletă

„Guvernul nu a dorit să finanţeze refacerea acestui drum, de aceea l-am modernizat din fondurile Consiliului Judeţean. Acum se toarnă ultimul strat de asfalt. Ne bucurăm că lucrările evoluează în ritm bun şi drumul va fi gata în luna iunie, pentru că este o rută importantă, care face legătura între zona de sud a judeţului Arad şi judeţul Timiş. Am reuşit să ne ţinem de cuvânt faţă de locuitorii din Lipova, Zăbrani şi toată zona, pentru care acest drum este foarte util. Avem o strategie clară de reabilitare a drumurilor şi vom avea lucrări în tot judeţul”, a declarat Sergiu Bîlcea, vicepreşedintele CJA.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Drumul care leagă Timişoara de Lipova este aproape gata (foto)

  1. În cel mai scurt timp va fi distrus de catre convoaiele și haitele de bascule ce transporta de aproape 15 ani nisip , pietris pentru mafia imobiliara și a transportatorilor cu pedigree ai CJtimis și a comunelor Dumbravita , Mosnita , Giroc , Sacalaz și altele din zona , asa ca nici o smecherie , ,fara cantar , fara limitare de tonaj , fara scrupule doar interese si bani , între Alios și Timisoara sunt cratere in carosabil .

  2. este drumul pe care s-a trunat asfalt nou dupa care s-a carpit tot mijlocul drumului, astia cred ca nu sunt oameni normali.

    Cine face receptia la drumul asta cred ca nu sunt oameni normali !!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *