Dragnea: PSD şi ALDE nu-l susţin pe MRU la conducerea SIE, ne mai gândim la noapte ce decizie luăm

PSD şi ALDE nu îl susţin pe Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE, dar se va decide mâine strategie politică care se aplică, a declarat, luni, după şedinţa coaliţiei, coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea, care a adăugat că formaţiunile se vor gândi în „noaptea aceasta cum e mai bine”.

„Am discutat şi în coaliţie ceea ce am discutat în Biroul Permanent Naţional. Şi noi şi ALDE ne menţinem hotărârea de a nu-l vota pe Mihai Răzvan Ungureanu”, a spus Liviu Dragnea, la finalul discuţiilor.

El a explicat că încă nu s-a luat o decizie în privinţa procedurii pe care o vor aplica parlamentarii PSD şi ALDE, respectiv de a participa la şedinţă, dar să nu voteze, sau să absenteze.

Întrebat de jurnalişti dacă este dificil să se ia o decizie, Dragnea a răspuns negativ.

„Nu e dificil, am zis să ne mai gândim noaptea asta şi să luăm decizia mâine, cum e mai bine”, a spus coordonatorul PSD.

Ziariştii i-au amintit acestuia că în şedinţa comună a grupurilor parlamentare ale PSD s-a decis boicotarea şedinţei., decizia fiind anunţat chiar de preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, iar Liviu Dragnea a arătat că aceasta poate fi una dintre soluţii.

„Este una din variante, dar am zis să ne gândim bine mâine care e cea mai bună”, a afirmat Dragnea.

Referitor la UNPR, Dragnea a precizat că această formaţiune politică rămâne consecventă principiilor sale şi susţinerii propunerii făcută de preşedintelui Klaus Iohannis pentru conducerea SIE, dar a subliniat faptul că acest aspect nu creează o problemă şi guvernarea merge înainte.

„Nu e o problemă în coaliţie, nu e o problemă foarte mare, în ceea priveşte actul de guvernare vom fi împreună la toate voturile care ţin de actul de guvernare efectiv”, a spus Liviu Dragnea, el exprimându-şi totodată speranţa că „nu vor mai apărea probleme” de această natură.

mediafax.ro

0 Comments

No Comment.