Dragnea, ironizat de purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice

Liviu Dragnea

PSD primeşte o lovitură puternică chiar înaintea startului pentru alegerile europarlamentare. Acţiunea este surprinzătoare, având în vedere că vine din partea unei instituţii care, în mod normal, nu ar trebui să facă politică: Biserica Catolică!

Mesajul acestei importante instituţii de cult a fost transmis chiar de purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice, Francisc Doboş, care, într-o postare pe o reţea de socializare, a luat în derâdere numele… domnului Liviu Dragnea!

„Am un proces azi. N-am putut să mă îmbolnăvesc şi să mă internez în weekend ca să scap. Oricum, nu mi-ar fi folosit, pentru că procesul meu e unul de conştiinţă. Voiam de fapt să vă/îmi (re)propun reflecţia despre impocrizie de zilele trecute.

Sigur prinde bine cuiva, în primul rând, mie”, este postarea făcută de prea-înalta faţă bisericească, cu trimitere la durerile de spate acuzate de liderul PSD chiar înainte de procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Fiind vorba chiar de purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice, e limpede că PSD are o mare problemă în rândul enoriaşilor acestui cult, iar implicarea făţişă a bisericii în campania electorală ridică o întrebare al cărei răspuns va fi foarte dificil de dat:

Cum se vor comporta preoţii catolici cu enoriaşii care sunt membri sau simpatizanţi ai PSD? Vor primi binecuvântare sau vor fi lăsaţi în plata…. domnului Liviu Dragnea!


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

4 thoughts on “Dragnea, ironizat de purtătorul de cuvânt al Bisericii Catolice

Lasă un răspuns