Dr. Virgil Musta: Important e să nu ne îmbolnăvim. Dacă ne-am îmbolnăvit, s-ar putea să nu mai avem unde să ne internăm.

Apel al medicului Virgil Musta: Folosiți măcar acum vaccinul pentru a vă proteja. Mai bine mai târziu, decât niciodată

Important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, s-ar putea să avem nevoie de internare și să nu mai avem unde să ne internăm, transmite medicul Virgil Musta de la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş” din Timişoara.

CITEȘTE ȘI: Accident: circulație restircționată după un impact teribil, pe o șosea din Banat

Potrivit unui mesaj al medicului Virgil Musta distribuit de Spitalul „Victor Babeş” din Timişoara, prevenția este deosebit de importantă.

„Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină”, a transmis dr. Virgil Musta, sef secție Boli Infecțioase, Spitalul de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Timișoara.

Conform aceluiași mesaj, dacă cumva există o persoană care face formă severă și „se decompensează”, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat.

„Suntem la pragul între viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili”, adaugă medicul.

sursa: stiriletvr.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

0 Comments

No Comment.