Doza de sport, o iniţiativă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul UVT

În această perioadă dominată de constrângerile și limitările izolării la domiciliu Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității de Vest din Timișoara lansează o invitaţie pentru antrenamente fizice desfășurate prin îndrumarea online oferită de cadrele universitare și specialiștii din echipa FEFS – UVT.

Începând din această săptămână, pe canalul de videosharing www.youtube.com al FEFS se află mai multe filme demonstrative de aerobic, dar și de gimnastică medicală sau alte sporturi.

„Echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS – UVT vă propune să profitați de disponibilitățile de timp create în această perioadă și să accesați canalul de Youtube FEFS – UVT, unde sunt deja disponibile trei filme demonstrative cu exerciții de aerobic, unul de gimnastică medicală și unul de înot aplicativ și vâslit. În această săptămână, echipa de specialiști în educație fizică de la FEFS – UVT va propune noi ghiduri video pentru antrenamente fizice desfășurate prin îndrumare online, care presupun exerciții ce pot fi coordonate de la distanță, prin materiale video demonstrative puse la dispoziție publicului larg prin canalul video dedicat de Youtube FEFS – UVT, la care îi invităm să se aboneze pe toți cei care practică cu plăcere antrenamentele de întreținere fizică. DOZA DE SPORT vă promite un plus de îndrumare profesională pentru întreținerea fizică atât de necesară în această perioadă”, se arată într-un comunicat al instituţiei de învăţământ superior menţionate.

Rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea, subliniază modul în care universitatea se adaptează permanent la realitățile și limitările acestei perioade: „Așa cum v-a obișnuit, Universitatea de Vest din Timișoara oferă comunității sale academice și celei studențești servicii adaptate și la zi, dar deschise și spre publicul larg. Încercăm să fim permanent adaptați la condițiile sociale și economice cotidiene, iar acum, în perioada aplicării limitărilor impuse de Stare de Urgență, când suntem cu toții izolați la casele noastre, un plus de îndrumare pentru exerciții fizice nu poate să fie decât binevenit. Vă așteptăm să vă antrenați cu un plus de energie și bună dispoziție, alături de specialiștii UVT, la DOZA DE SPORT”.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Doza de sport, o iniţiativă a Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul UVT

Lasă un răspuns