Două zile şi trei seri magice

magice

Două zile şi trei seri magice

În perioada 27-29 mai va fi sărbătoare pentru piticii mici și mari, de la șase luni la 14 ani, căci Institutul Francez din Timișoara pregătește o nouă ediţie a îndrăgitului festival Căsuța Piticilor. ‘

’Vor fi două zile și trei seri magice, cu spectacole de circ, de mimă și acrobație, de operă pentru copii, de teatru de păpuși și teatru muzical, ateliere de lectură, zumba, dans, yoga, pétanque, desen, pictură, robotică, olărit și multe alte jocuri și activități fascinante, toate presărate cu veselie și voiebună!

Activitățile vor avea loc sâmbătă, 28 mai, între orele 10-13 şi 15-20, respectiv duminică, 29 mai, între orele 10-13 şi 15-19.

Deschiderea festivalului va avea loc vineri, 27 mai, la ora 18. Programul complet va fi publicat și pe site-ul nostru: www.institutfrancais.ro/timisoara.

Capul de afiș al acestei ediții aniversare este Teatrul <Monfort> Paris, care va susţine în cadrul festivalului spectacolul << La Fuite>>, un spectacol care combina mima, acrobaţia, circul contemporan şi teatrul.

Vom avea parte de multă poezie, sensibilitate, interpretare în călătoria prin lumea fascinantă a burlescului, într-un eveniment pentru toată familia. Artiștii francezi vor susține, tot în cadrul festivalului, și două ateliere de acrobație pentru copii.

Precizăm faptul că toate activitățile se vor desfășura la Institutul Francez, pe bd. C.D. Loga, nr. 46. Clădirea și splendida grădină a Institutului Francez din Timișoara vor deveni un tărâm de poveste, plin de aventuri fermecătoare ce merită să fie descoperite în familie!

Evenimentul va avea loc indiferent de condiţiile meteorologice. Ca de fiecare dată, spiritul Căsuței Piticilor este creat împreună cu o bună parte a partenerilor Cardului CulturaPlus: Teatrul Naţional Timişoara, Filarmonica Banatul Timișoara, Teatrul pentru Copii și Tineret <Merlin>, Librăria La Două Bufniţe, Librăriile Cărtureşti Timişoara, Librarul cu papion, Andras Party, Centrul Cultural German, Clubul de dans sportiv Magnum Team, Kid’gineers, Facultatea de Horticultură şi Silvicultură Timişoara, Activitate Afară, Atelierul cu Pisici, Helen Doron şi Centrul Sturz. Accesul la festival se face pe bază de bilet.

CITEȘTE ȘI: Săptămână de lucru mai scurtă la noi în țară! Românii ar putea lucra doar patru zile

Acesta poate fi cumpărat de pe Eventbook sau de la Institutul Francez (bd. CD Loga, nr 46, Timișoara). Abonații Cardului CulturaPlus (pe numele copilului) beneficiază de 50 la sută reducere.

Costul participării la cele două zile de festival în regim Early Bird (29 aprilie – 19 mai) sunt următoarele: bilet standard – 100 de lei pentru două zile de festival, respectiv bilet cu tarif redus (50 la sută) pentru abonații CulturaPlus – 50 de lei pentru două zile de festival.

Pentru a beneficia de tariful redus, vă rugăm să introduceți codul cardului în câmpul Discount Code din pagina de Checkout, în momentul achiziționării biletului.

Din data de 20 mai, biletele de intrare la festival (două zile) vor fi de 120 de lei, respectiv de 60 lei. Bilete Eventbook: https://eventbook.ro/…/bilete-festivalul-casuta

Însoțitorii (un însoțitor gratuit /copil) și copiii sub un an beneficiază de intrare gratuită. Cardul Cultura Plus oferă abonament pentru un an la biblioteca multimedia a Institutului francez din Timișoara și reduceri și facilități la peste 40 de instituții culturale, educative și sportive din Timișoara, timp de un an de zile. Mai multe detalii : https://institutfrancais.ro/timisoara/cardul-cultura-plus/.

CITEȘTE ȘI: Grav accident rutier. Șoferul unei mașini care însoțea un transport agabaritic a murit

Dacă nu aveți încă Cardul CulturaPlus, îl puteți achiziționa de la Institutul Francez sau de pe Eventbook: https://eventbook.ro/other/culturaplus Regulamentul Festivalului Căsuţa Piticilor este următorul:

copiii sunt sub responsabilitatea părinţilor /însoţitorilor pe întreaga durată a evenimentului; accesul la ateliere se face în ordinea sosirii și în limita locurilor disponibile;

Un însoțitor adult/ copil are acces gratuit la festival, iar în cazul în care există doi sau mai mulți însoțitori, aceștia plătesc bilet;

organizatorul își rezervă dreptul de a folosi fotografii și înregistrări video cu participanții la spectacol în scop promoțional.

Spectatorii își cedează – prin participarea la eveniment – toate drepturile pentru fotografiile și înregistrările realizate în timpul manifestării; biletele pot fi schimbate sau poate fi obținută contravaloarea acestora doar în cazul anulării festivalului.

Regulamentul complet este disponibil pe site-ul Institutului Francez din Romania-Timișoara și va fi afișat la intrarea în Festival.

Organizatorul își rezervă dreptul să modifice regulamentul fără înștiințarea prealabilă a participanților, demers care nu scutește însă participanții de cunoașterea și respectarea acestuia, sens în care participanții sunt încurajați să verifice periodic modificarea Regulamentului pe site-ul Institutului Francez .

Prin intrarea la Festivalul Căsuța Piticilor, participanții declară că au luat la cunoștință Regulamentul și că se obligă să îl respecte în integralitate’’, transmit cei de la Institutul Francez din România la Timișoara.

Foto: captură video Maison des Lutins 2021


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *