Două tinere, violate în Bucureşti, în decurs de câteva ore. Bărbatul, eliberat condiţionat din închisoare, avea condamnare tot pentru viol în serie

Un bărbat a fost reținut, după ce și-a agresat fizic iubita și a amenințat copilele minore ale acestei

Un bărbat de 61 de ani, care şi-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării, a fost prins, sâmbătă, după ce a obligat două tinere să aibă raporturi sexuale cu el în câteva ore.

Bucureşteanul fusese eliberat condiţionat din închisoare în noiembrie 2018.

Un bărbat de 61 de ani, care şi-a petrecut jumătate din viaţă în închisoare pentru mai multe violuri, furturi şi tâlhării, a fost prins, sâmbătă, după ce a obligat două tinere să aibă raporturi sexuale cu el în câteva ore. Bucureşteanul fusese eliberat condiţionat din închisoare în noiembrie 2018.

Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru două infracţiuni de viol şi tâlhărie calificată. El a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat pentru MEDIAFAX că bărbatul fusese eliberat condiţionat din închisoare în noiembrie 2008.

Nu este pentru prima oară când bărbatul agresează femei la eliberarea din puşcărie. În aprilie 2014, el a fost arestat după ce a violat o femeie într-un parc din Buzău, la mai puţin de o lună după fusese eliberat condiţionat. Sursele citate au precizat că Iulian Fenzel a fost condamnat prima oară pentru viol în 2003, când a primit 12 ani de detenţie. El a fost însă eliberat mai devreme, pentru bună purtare, de Judecătoria Moreni. În februarie 2009, acesta a violat o bucureşteancă pe care a şi tâlhărit-o, după care a plecat la Focşani, unde, împreună cu doi complici, a furat din sediul unei firme o geantă în care se aflau 200.000 de lei.

 

mediafax.ro


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

2 thoughts on “Două tinere, violate în Bucureşti, în decurs de câteva ore. Bărbatul, eliberat condiţionat din închisoare, avea condamnare tot pentru viol în serie

  1. Eliberarile conditionate sint legate de faptul sa nu uite niciodata cine le-a facut acest bine !!! Adica PSD-ul… iar la alegerile viitoare……………….
    Intr-un viitor apropiat, numarul eliberatilor il va depasi garantat pe cel al pensionarilor alegatori – si asta stie partidul si ia masurile de rigoare !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *