Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina de la etajul unei parcări

accident parcare

Sfârşit violent pentru doi americani, un bărbat şi o femeie, care au plonjat cu maşina de la etajul 4 al unei parcări din Indianapolis. Potrivit martorilor, şoferul a accelerat înainte să spulbere bariera de beton şi să se zdrobească de carosabil.

CITEȘTE ȘI: Români prinşi că se dădeau agenţi anti-drog sub acoperire în Italia

Garajul a fost închis pentru inspectarea măsurilor de siguranţă, iar poliţiştii încearcă să clarifice dacă a fost vorba de un tragic accident ori de o sinucidere, confrom stirileprotv.ro

Bilanţul ar fi putut fi mult mai grav, pentru că zona centrală era foarte aglomerată la ora respectivă şi ar fi putut fi victime şi la sol.

Un martor a fost dus la spital în stare de şoc, imediat după incident.


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Două persoane au murit după ce au căzut cu mașina de la etajul unei parcări

  1. Vedeți cîtă grijă are primarul nostru de noi și cum a avut el grija ca la noi să nu se întîmple așa ceva ! Vă dați voi seama ce se putea întîmpla dacă ieșeai cu soția la o plimbare în romanticul cartier Calea Girocului și plimbîndu-te așa liniștit printre nenumăratele parcări supraetajate care ar fi existat dacă era după mintea cetățenilor iresponsabili din cartier, la un moment dat te trezeai cu o mașină în cap. Dar Robu veghează ca așa ceva să nu fie posibil la Timișoara, ba mai mult, în nemăsurata sa înțelepciune el a făcut să nu fie posibil nici să murim înnecați în vreo parcare subterană în cazul în care, Doamne ferește, în Pacific se produce un nou tsunami devastator !

Lasă un răspuns