Două noi spații de servicii pe Autostrada A1, în județul Timiș

FB IMG 1670504249941

Strategia CNAIR pentru dotarea, operarea și întreținerea spațiilor de servicii de pe rețeaua de autostrăzi și drumuri expres, continuă prin deschiderea unui nou lot privind alte două spații de servicii pe autostrada #A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km. 428+310 stânga și km 428+310 dreapta, situate în zona localității Făget, jud. Timiș.

Cele două spații de servicii au contracte de concesiune încheiate între CNAIR și Mol România Petroleum Products SRL.

Dotările puse la dispoziție în aceste spații de servicii sunt: parcare autoturisme: câte 59 locuri pe fiecare sens (din care 2 locuri pentru persoanele cu dizabilități), parcare pentru camioane: câte 21 de locuri pe fiecare sens, parcare pentru autocare, câte 3 locuri pe fiecare sens, câte 10 locuri de parcare/sens pentru motociclete și câte o zonă ”aspirator” pe fiecare sens de mers.

Au fost amenajate și câte 4 locuri pe fiecare sens pentru stații încărcare vehicule electrice pentru încărcare până la 100 KW (curent continuu) și până la 22 KW (curent alternativ) – conectori CCS, CHAdeMO și Type 2.

Spațiul este dotat cu stație distribuție carburant, spațiu comercial, snack bar, toalete publice, dușuri.

CITEȘTE ȘI: Peste 10.000 de pachete cu produse alimentare vor ajunge la familii nevoiașe din Timiș

Alte 2 spații de servicii vor fi deschise în perioada imediat următoare pe A1, Nădlac – Deva, tronson Lugoj – Deva, km 446+890 stânga și km 446+890 dreapta, din zona localității Traian – Vuia, jud. Timiș, a transmis DRDP Timișoara.

Foto: arhivă (luna octombrie)


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *