Două investiţii uriaşe lângă Timişoara! Fiecare se întinde pe câte 30 de hectare

La Giarmata sunt pe cale să se definitiveze două mari investiţii, a căror amploare va schimba mult faţa comunei. Fiecare dintre ele se întinde pe o suprafaţă de 30 de hectare şi vizează afaceri în domeniul logisticii, pe de o parte, respectiv construcţii de hale pentru noi fabrici.

Deja s-au eliberat autorizaţii de construire, iar primarul Virgil Bunescu este convins că bugetul comunei va avea doar de câştigat, mai ales că e vorba de firme cu experienţă, a căror seriozitate nu poate fi pusă la îndoială. În afara acestora, mai există câteva investiţii medii la orizont, singura problemă care se pune fiind asigurarea forţei de muncă.

2 Comments
zaharia mariana 10/07/2017
Ce noutăți are dl.primar Robu pentru zona Ronat ? La Solventul,pe terenul unde functiona fabrica Solventul este așa de mult teren gol unde s-ar putea amplasa un marker.Noi cetățenii acestei zone Ronat suntem vitregiti de soarta ,tramvaiul 5 abia circulă,c cumpărături nu avem de unde să facem,daca trecem liniile de cale ferată si așteptăm troleibuzul 18,ne confruntăm cu aceeași situație,mijlocul de transport circulă foarte rar. Ar trebui aprobări speciale ca să întoarcă toate troleibuzele la Solventul ? De ce troleibuzele 11 si 14 întorc la str.Bader? De ce nu se prelungeste traseul acestor două troleibuze pînă la Solventul?