Două amicale sub panou

baschet SCM Timisoara 1

Liga Naţională de baschet masculin este întreruptă pentru partidele pe care naţionala de seniori a României le va susţine în această săptămână în precalificările Campionatului European din 2021.

SCM Timişoara îşi va verifica nivelul din această perioadă în două amicale cu prim-divizionara maghiară Kecskemeti TE-Duna Aszfalt.

Acestea vor avea loc la sala „Constantin Jude”, vineri, cu începere de la ora 18, şi sâmbătă, de la 10,30.

După 19 etape, formaţia din Ungaria se află pe locul al şaselea în competiţia internă, cu zece victorii şi nouă înfrângeri.

Gruparea antrenată de Gabor Forray este un partener tradiţional al alb-violeţilor. La mijlocul lunii septembrie, înaintea startului de sezon, „leii” din Banat au participat la patrulaterul organizat de clubul din Kecskemet.

De altfel, băieţii lui Cristian Bota au şi câştigat turneul, după 81-61 cu Szedeak Szeged şi 71-66, în finală, cu Spartak Subotica.

La formaţia din ţara vecină evoluează şi extrema sârbă Marko Djerasimovic, care în sezonul 2011-2012 a fost legitimat la Timişoara.

KTE a fost vicecampioană a Ungariei în 2015, când a jucat şi finala cupei interne.

SCM Timişoara va fi lipsită la aceste partide de aportul lui Dragoş Diculescu, jucător convocat la lotul naţional de seniori.

Alb-violeţii vor reveni la meciurile din Liga Naţională la începutul lunii martie, când vor primi vizita grupării SCMU Craiova, în etapa a cincea din Top 6.

 

Intrare liberă la meciuri până la finalul sezonului
În altă ordine de idei, conducerea clubului SCM Timişoara a decis ca intrarea la meciurile din Liga Naţională de baschet masculin să fie liberă până la sfârşitul actualei stagiuni baschetbalistice.

baschet suporteri Timisoara„Considerăm că susţinerea publicului – minunată la meciul cu U-BT Cluj-Napoca – este mai importantă decât orice şi vă invităm să veniţi în număr cât mai mare alături de leii din Banat la jocurile din Top 6 şi din play-off”, se arată într-un comunicat al echipei de pe Bega.

Abonaţii nemulţumiţi de această decizie care doresc să-şi recupereze banii pe abonamentul pentru sezonul 2018-2019 pot solicita acest lucru la sediul clubului, de luni până vineri, între orele 10 şi 12, sau înaintea următorului meci de pe teren propriu.

Acestora le va fi înapoiată contravaloarea integrală a abonamentului, costurile urmând să fie suportate de preşedintele Ilie Triţoiu din fonduri proprii.

 


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

Lasă un răspuns