Dosar penal pentru o familie care venea din Italia, dar a declarat că se întoarce din Germania

vama nadlac 4

Polițiștii din Arad au deschis un dosar penal pentru membrii unei familii care veneau din Italia, dar au declarat la punctul de trecere a frontierei Nădlac că se întorc în țară din Germania.

Potrivit unui comunicat al IPJ Arad, incidentul s-a petrecut vineri, când un autoturism a fost oprit în timp ce se îndrepta din zona de frontieră spre autostrada A1. Polițiștii susțin că în mașina cu număr de Italia se aflau doi adulți și un minor, din județul Ialomița.

„Cele două persoane adulte au declarat că vin din Germania, însă în urma verificărilor efectuate în autoturism s-au găsit produse cu etichete de origine italiană și bonuri fiscale de dată recentă având aceeași proveniență. Confruntați cu acest aspect, ocupanții autoturismului au recunoscut că vin din Italia – regiunea Bologna – și că nu au declarat adevărul la completarea chestionarului aplicat de medicii Direcției de Sănătate Publică a Județului Arad, imediat după trecerea frontierei de stat”, se arată în comunicat.

În acest caz, polițiștii au deschis un dosar penal, iar cei trei au plecat spre un centru de carantină din județul Ialomița, însoțiți de echipaje ale poliției și jandarmeriei.

 

foto: arhivă

mediafax


Comentariul dumneavoastră va fi publicat după ce va fi analizat de către un moderator.

DISCLAIMER

Atenţie! Postaţi pe propria răspundere!
Înainte de a posta, citiţi aici regulamentul: Termeni legali şi condiţii.

One thought on “Dosar penal pentru o familie care venea din Italia, dar a declarat că se întoarce din Germania

Lasă un răspuns